GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο
Media

GNTM Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Αλεξία Τράικο

GNTM τελικός: Η Μαρίτα Καθητζιώτη, η Βικτώρια Μυροφορίδου και η Αλεξία Τράικο ήταν οι τρεις φιναλίστ, που διεκδίκησαν τον τίτλο του GNTM 5 με την Αλέξια με 94 βαθμούς,  να παίρνει τον μεγάλο τίτλο της νικήτριας! 

Στο υπέροχο σετ, οι τρεις φιναλίστ κλήθηκαν να χρησιμοποιήσουν όλα όσα έχουν μάθει μέχρι τώρα, πρωταγωνιστώντας σε ένα διαφημιστικό βίντεο, όπου έπρεπε να δείξουν τις δυνατότητές τους στο πιο commercial κομμάτι του modelling.

Το ζητούμενα πολλά, δύσκολα και απαιτητικά, καθώς κλήθηκαν να φλερτάρουν με το ιδανικό, με το τέλειο, με τη νίκη και αυτό δεν μπορεί να αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τον νικητή του GNTM 3, Ηρακλή Τσουζίνοβ, το είδωλο του οποίου προβλήθηκε μέσω ενός προτζέκτορα σε έναν τοίχο.

Οι φιναλίστ έπρεπε να εξωτερικεύσουν τη δυναμική και την αυτοπεποίθησή τους, στοιχεία με τα οποία κατακτούν ό,τι θέλουν.

Ο έντονος ανταγωνισμός εναλλάχθηκε με τον ασυγκράτητο ενθουσιασμό ενώ για πρώτη φορά οι διαγωνιζόμενες παρακολούθησαν την επίδοση του εκάστοτε μοντέλου από τις θέσεις των κριτών, δίπλα στον Τάσο Σοφρωνίου.

Η Μαρίτα, η Βικτώρια και η Αλεξία, έχοντας δώσει τον καλύτερο τους εαυτό για περισσότερους από τρεις μήνες, αργότερα βρέθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα, εκτός φυσικά από τη Μαρίτα, η οποία λόγω Covid εμφανίστηκε από μέσω οθόνης, ελπίζοντας πως η πορεία, η εξέλιξη και η προσπάθειά τους αξίζει την πολυπόθητη κορυφή!

Με την ψηφοφορία του κοινού σε Ελλάδα και Κύπρο να ολοκληρώνει τη βαθμολογία, λίγο πριν το τέλος της ημέρας είχαμε την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας του GNTM 5 που είναι η Αλεξία Τράικο!

Η Αλεξία πήρε τον τίτλο και η χαρά της ήταν έκδηλη! Το απόλυτο Greece’s Next Top Model, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο, κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Την τρίτη θέση πήρε η Βικτώρια 82

Την δεύτερη η Μαριτα με 86

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά του μεγάλου τελικού και το βίντεο με την ανακοίνωση!

Ποια είναι η Αλεξία Τράικο

  • Είναι 19 ετών.
  • Είναι από την Αλβανία.
  • Έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.
  • Έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modeling.
  • Έχει καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.
  • Έχει πάθος και με τον χορό.
  • Δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα.
  • Πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.
  • Το motto της είναι: «What doesn’t kill you makes you stronger».

Οι καλύτερες στιγμές της σεζόν στο GNTM 5

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved