Αυτή η νύχτα μένει: Τσορτέκης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόσωπο που ο Γιώργης να έχει κακές σχέσεις»
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Τσορτέκης: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόσωπο που ο Γιώργης να έχει κακές σχέσεις»

Ο Γιάννης Τσορτέκης μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον Γιώργη που υποδύεται στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει.

  • Με τον Χρηστο πώς ξεκίνησε αυτή η κόντρα;

«Έχουν πολλούς λόγους να τσακώνονται. Αρχικά είναι διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Χρήστος είναι μικρότερος και καριερίστας. Ο Γιώργης είναι άνθρωπος της γης. Νιώθω ότι ο Γιώργης δεν μπορεί να είναι άνθρωπος της διαπλοκής όπως είναι ο αδελφός του.

Ένα άτομο που είναι στη διαπλοκή έχει την ανάγκη να κρύβεται από κάτι. Ο Γιώργης δεν είναι διαπλεκόμεvoς και δεν έχει λόγο να κρύβεται. Εκεί υπάρχει μια σύγκρουση. Ο Γιώργης από διαίσθηση νιώθει τον εγκλωβισμό του Χρήστου και τον νοιάζεται».

  • Ο Χρήστος όμως δεν είναι έτσι.

«Η αλήθεια είναι ότι τον υποτιμά τον καημένο τον Γιώργη. Γενικά τον θεωρούν αφελή γιατί είναι εύκολο να κατηγοριοποιήσουμε έναν άνθρωπο για να είμαστε εμείς τακτοποιημένοι και σίγουροι. Ο Γιώργης δεν είναι αφελής και δεν θα γίνει. Είναι αγνός, διαφορετικός και καθαρός. Στον Χρήστο και στη μάνα του ακόμα και στη Νίτσα τα λέει αυτά τα πράγματα. Ο Γιώργης δεν έπαψε να είναι παιδί σε όλες τις ηλικίες. Χαίρεται τη ζωή. Έτσι την έμαθε κι έτσι πορεύεται. Χαλάει πολλά λεφτά αλλά εκείνος ξέρει ότι κάνει καλό σε πολλούς ανθρώπouς και το ευχαριστιέται. Το κάνει σε επίπεδο προσφοράς. Ο Γιώργης είναι ενέργεια. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι συμφραζόμενο των πράξεών του, αλλά η ίδια η πράξη».

  • Όμως η Νίτσα τον έχει πολύ στον πάγο.

«Για να είμαι ειλικρινής θέλω κι εύχομαι να γίνει να είναι μαζί, αλλά και που δεν προκύπτει δεν πειράζει. Και η απόρριψη είναι ζωτική για εκείνον. Ξέρει πόσο όμορφη είναι η ζωή ακόμη και στα δύσκολα. Έχει το κίνητρο να την πείσει για την αγνότητα των προθέσεών του κι ας αντιστέκεται. Νιώθω ότι ο Γιώργης ξέρει πως η Νίτσα τον θέλει, αλλά δεν ξέρει γιατί δεν προκύπτει. Για εκείνον, που τα έχει δει όλα μαζί της, είναι στόχος ζωής με όποιο τρόπο».

  • Η Νίτσα από την άλλη δεν είναι αρπακτικό. Δεν τον εκμεταλλεύεται.

«Από διαίσθηση έχουν αφουγκραστεί πλήρως ο ένας τον άλλον. Και οι δύο είναι άνθρωποι που γελάνε με την καρδιά τους. Οπότε και η Νίτσα και ο Γιώργης έχουν συναντηθεί σε μια βαθιά ριζωμένη, αλλά και πληγωμένη παιδικότητα. Πολυτραυματίες και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.

Συναντιούνται σε ένα παρόν και η δυσκολία είναι πώς να τα αφήσουν όλα πίσω χωρίς να ξέρουν ο ένας για τον άλλον και να πορευτούν μαζί. Δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν έλεγε το “ναι" η Νίτσα. Μπορεί ο Γιώργης να πάθαινε καρδιακό από χαρά. Η αγνότητα αυτών των ανθρώπων είναι συγκινητική. Η εμπλοκή του Γιώργη είναι ακέραια. Αγαπάει αυτή τη γυναίκα, νιώθει τον άνθρωπό του και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του για τη Νίτσα.

  • Ακόμη και τα ανίψια του σε εκείνον προστρέχουν στα δύσκολα…

Ναι, γιατί για εκείνα είναι μια πατρική φιγούρα προς αντικατάσταση του Χρήστου που είναι τύποις παρών, γίατί τα παιδιά έχουν ανάγκη από μια διαφορετική προσέγγιση. Ο Γιώργης επειδή είναι καλοπροαίρειος, μπορεί να προστατέψει τους δικούς του ανθρώπους σε μια δύσκολη κατάσταση».

  • Παρ' όλα αυτά, ο Τάσος περιμένει την έγκριση του Χρήστου στα σχέδιά του.

«Γιατί βλέπει το σχήμα των πραγμάτων. Έναν Χρήστο δήμαρχο που είναι στα μέσα και στα έξω κι έχει διασυνδέσεις. Όμως η ουσιαστική βοήθεια είναι η υποστήριξη και η καθημερινή προσωπική σχέση με τον άνθρωπο που σου κάνει φαγητό, σου πλένει τα ρούχα, σου στρώνει το κρεβάτι και είναι στην καθημερινότητά σου. Και κάνουμε σαν να μην υπάρχει γιατί τη θεωρούμε δεδομένη. Αυτό βιώνει ο Γιώργης. Και αυτή η σχέση έχει δρόμο».

  • Ο Γιώργης τα έχει καλά ακόμη και με τον Αλέξανδρο, τον αδελφό της νύφης του.

«Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που ο Γιώργης να έχει κακές σχέσεις. Είναι καλός άνθρωπος, αναγνωρίζει τη δυσκολία των ανθρώπων, διαισθάνεται τις προβληματικές καταστάσεις και είναι πρόθυμος να βοηθήσει όταν ο άλλος το επιθυμήσει.

Για τον Χρήστο είναι απορριπτέα μια τέτοια περίπτωση ανθρώπου όπως ο Αλέξανδροες. Πάντα υπάρχει ένα πρόσχημα για να μην εγκρίνουμε κάποιον. Εδώ είναι η σαφής διαφορά. Όλοι απορρίπτουν και ο Γιώργης απλώς εγκρίνει γιατί είναι ανοιχτή καρδιά να ακούσει. Είναι μια καλή ψυχή», είπε ο Γιάννης Τσορτέκης στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved