J2US: Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό- Όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν ξεκινήσει το live!
Media

J2US: Το gossip-tv στον μεγάλο ημιτελικό- Όλα όσα συνέβησαν λίγο πριν ξεκινήσει το live!

J2US: Το gossip-tv βρέθηκε στον ημιτελικό του λαμπερού σόου και απέσπασε αποκλειστικό υλικό από όλα όσα συνέβησαν backstage λίγο πριν από την έναρξη του live. 

To μουσικό σόου φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και η αλήθεια είναι πώς η πρόοδος όλων των ζευγαριών είναι μοναδική, μιας και εκείνοι το απολαμβάνουν στο εκατό τοις εκατό.

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, το gossip-tv βρέθηκε στο πλατό του J2US, όπου και διεξήχθη ο μεγάλος ημιτελικός του σόου και απέσπασε αποκλειστικό υλικό από όλα όσα συνέβησαν backstage. Τα τελευταία λεπτά πριν από το live είδαμε τους κριτές να παίρνουν τις θέσεις τους, ενώ οι συνεργάτες που επιμελήθηκαν τις εμφανίσεις τους, πρόσθεσαν τις τελευταίες πινελιές.

Ο Νίκος Κοκλώνης εμφανίστηκε με την μικρή Μαρία στην αγκαλιά του, η οποία και είναι το γούρι του και από την πρώτη στιγμή που μας την σύστησε, είδαμε πώς έχει γίνει η "αγαπημένη" του και σε κάθε live show είναι στο πλατό του J2US. Η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Καίτη Γαρμπή έβαλαν τα καλά τους, έτοιμοι να υποδεχτούν τόσο τα ζευγάρια, όσο και τους καλεσμένους έκπληξη!

Στον μεγάλο ημιτελικό, όπως είπε και ο παρουσιάστής πρόκειται να δούμε υπέροχες ερμηνείες, μεγάλες εκπλήξεις και σε γενικότερο βαθμό, όλοι οι τηλεθεατές πρόκειται να ζήσουν ένα υπέροχο και μεγάλο πάρτι, ο, τι πιο κατάλληλο για την παραμονή των Χριστουγέννων!

Δείτε αποκλειστικό βίντεο παρακάτω:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερο αποκλειστικό υλικό:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved