Άννα Φόνσου: Η τραυματική εμπειρία Χριστουγέννων: «Συνήλθα στο νοσοκομείο…»
Media

Άννα Φόνσου: Η τραυματική εμπειρία Χριστουγέννων: «Συνήλθα στο νοσοκομείο…»

Στούντιο 4: Η Άννα Φόνσου ήταν καλεσμένη στην άκρως εορταστική εκπομπή της ΕΡΤ με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε μια τραυματική εμπειρία που έχει ζήσει κάποια Χριστούγεννα παλαιότερα.

«Στην Τήνο που μεγάλωσα οι Καθολικοί κάνουν αναπαράσταση ζωντανά, βάζουν ένα παιδάκι να κάνει τον Χριστό, τους Μάγους και τα λοιπά. Κι εμένα με έβαλαν να κάνω τον Χριστό. Εγώ, όμως, δεν ήθελα, ήθελα να έχω πιο πολλή δράση, μίλαγα και ερχόταν η καλόγρια και μου έλεγε “μην μιλάς βρε Άννα, μιλάει το μωρό που μόλις γεννήθηκε;".


Ο πρώτος μου άντρας ήταν στη Νέα Υόρκη. Μου λέει “θα έρθεις μόνη σου”, γιατί αυτός δούλευε εκεί. Φτάνω με το αεροπλάνο και λένε “όσοι είστε Α’ θέση θα έρθει να σας παραλάβει το ελικόπτερο. Εγώ εκεί τρελάθηκα. Μας παίρνει το ελικόπτερο και προσγειωνόμαστε στην ταράτσα της Pan American», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και συνέχισε:

«Εκεί μπαίνουμε σε ένα ασανσέρ, από κάτω με περίμενε ο άντρας μου. Και για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη γίνεται μπλακ-άουτ και σταματάει το ασανσέρ. Επανήλθε μετά από δευτερόλεπτα. Εγώ συνήλθα στο νοσοκομείο, γιατί λιποθύμησα. Βλέπει ο άντρας μου μία να την κουβαλάνε στο νοσοκομείο, είχε έρθει να με πάρει με τον Βασίλη Φωτόπουλο. Ήταν προπαραμονή Χριστουγέννων. Από τότε δεν μπαίνω σε ασανσέρ».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved