Τσουρός: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Τούνη. Μετά τις γιορτές να φωτογραφηθώ & εγώ γυμνός»
Media

Τσουρός: «Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Τούνη. Μετά τις γιορτές να φωτογραφηθώ & εγώ γυμνός»

Mega Καλημέρα: Τις γυμνές φωτογραφίες που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη σχολίασαν σήμερα στο Mega.

Ο Κώστας Τσουρός δεν δίστασε να εκφράσει την άποψή του σχετικά με το θέμα αναφέροντας ότι δεν περίμενε κάτι διαφορετικό από την influencer.

«Θα έκανες δηλαδή τέτοια γυμνή φωτογράφιση και θα την ανέβαζες ενώ είσαι έγκυος;», ρώτησε αρχικά ο Κώστας Τσουρός την Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Είναι πολύ ωραίες οι φωτογραφίες και είναι η Ιωάννα Τούνη. Δηλαδή, εγώ δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από την Ιωάννα Τούνη. Θέλω να πω ότι δεν με εκπλήσσει που βλέπω αυτή τη φωτογραφία, ίσως τη θεωρώ και αναμενόμενη από την Ιωάννα. Δεν είναι ότι είδα ξαφνικά την Ελεονώρα Μελέτη να ανεβάζει φωτογραφία με την κοιλιά τούρλα γυμνή και λέω τι έκανε;

Η Ιωάννα Τούνη αυτή είναι η δουλειά της, αυτό κάνει, προσπαθεί να το κάνει με συνέπεια αυτό που έχει επιλέξει και γι’ αυτήν καλά κάνει. Εμένα δεν μου δίνει κάτι διότι το θεωρούσα αναμενόμενο, δεν είναι ότι εκπλήσσομαι και λέω "ουάου τι έκανε η Ιωάννα Τούνη". Έχει κάνει και άλλα αντίστοιχα, πάντα έκανε εκκεντρικές φωτογραφίες. Μετά τις γιορτές να φωτογραφηθώ κι εγώ γυμνός...».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved