Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψή της για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Τσαγκρίδη: «Ήμασταν μαζί»
Media

Κατερίνα Καινούργιου: Η αποκάλυψή της για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Τσαγκρίδη: «Ήμασταν μαζί»

Super Κατερίνα: Ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου και το αποκάλυψε σήμερα (27/12) στην εκπομπή της.

Ο πρώην σύντροφός της είχε κάνει like σε ένα ποστ του Νίκου Κοκλώνη στο Instagram και κέρδισε το δώρο. «Ο Φίλιππος της Κατερίνας», είχε πει ο παρουσιαστής του J2US στον αέρα του show, το Σάββατο.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Καινούργιου με την ίδια να αποκαλύπτει ότι το πρώην ζευγάρι έκανε μαζί ρεβεγιόν Χριστουγέννων.

«Είναι ο ίδιος, τώρα θα πάρει κι άλλους followers. Αρχικά να σας πω ότι αυτό βγαίνει από το application. Ο Φίλιππος γνωρίζει τον Νίκο, έχουμε κάνει και παρέα και μιλάνε συνέχεια. Οπότε, ο Νίκος ανεβάζει τη φωτογραφία με το μωρό και επειδή έτυχε και ήμασταν μαζί, τυχαία, ήμασταν παρέα έξω, τι κάνει;

Μου λέει "ωραία φωτογραφία ανέβασε ο Νίκος" και κάνει like και την επόμενη μέρα ήμουν με τους φίλους μου και μου το στείλανε! Την επόμενη μέρα ήμουν με τον Νίκο και παίρνει ο Φίλιππος τηλέωνο τον Νίκο και του λέει "που είναι η πρέσα μαλλιών που κέρδισα;". Είπα ότι την προηγούμενη ημέρα ήμασταν μαζί σε ένα κάλεσμα και εκείνη την ώρα έγινε αυτό. Δεν υπήρχε καμία αμηχανία», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved