Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παίξαμε αυτή τη μεγάλη αποτυχία για λίγο χρονικό διάστημα»
Media

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Παίξαμε αυτή τη μεγάλη αποτυχία για λίγο χρονικό διάστημα»

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος το απόγευμα της Τρίτης (27-12).

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σπουδαία καριέρα του στο χώρο τόσο της τηλεόρασης όσο και του θεάτρου ενώ αναφέρθηκε και στις αποτυχίες που ορισμένες φορές βιώνουν οι ηθοποιοί και πώς τις διαχειρίζονται.

«Πολλές φορές ένα έργο ανεβαίνει τώρα και δεν έχει επιτυχία. Ανεβαίνει μετά από 5 χρόνια και σκίζει. Και λες «πώς γίνεται αυτό;». Δεν ήταν η εποχή του. Πόσες φορές λες «πω πω παραστασάρα» κι ανοίγει η αυλαία και είναι 5 άτομα. Μου ‘χει τύχει να είμαστε 20 άτομα πάνω στη σκηνή κι από κάτω 6 για όλη τη σεζόν στο Εθνικό Θέατρο. Παίξαμε αυτή τη μεγάλη αποτυχία για λίγο χρονικό διάστημα», αποκάλυψε ο ηθοποιός και συνέχισε:

«Ήταν ένα έργο που είχε όλα τα εχέγγυα για να σκίσει και πήγε άπατο, άκλαυτο. «Οι Μάσκες», μουσική Μάνου Χατζιδάκι, κοστούμια Διονύσης Φωτόπουλος. Φορούσα ένα υπέροχο κοστούμι του Διονύση με ένα στέμμα και μία μπέρτα τεράστια. Μόνος μου το έβαζα, μόνος μου το έβγαζα. Κανείς δεν το έβλεπε».

«Το ’78 ήταν. Παρτσαλάκης, Χατζησάββας, Καλλιώρας… τεράστιος θίασος. Ό,τι καλύτερο είχε το Εθνικό Θέατρο… ό,τι καλύτερο σε άδεια καθίσματα. Φρίκη, φρίκη!» είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός στο τέλος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved