Παγιδευμένοι:Συγκλονίζει η Μιχαηλίδου!Η ανατριχιαστική σκηνή που έχει βιώσει και στην πραγματικότητα
Media

Παγιδευμένοι:Συγκλονίζει η Μιχαηλίδου!Η ανατριχιαστική σκηνή που έχει βιώσει και στην πραγματικότητα

Παγιδευμένοι: Η σειρά του Ant1 που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει σε λίγες ημέρες.

Μέσα από την επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram οι πρωταγωνιστές εξομολογούνται στην κάμερα την σκηνή εκείνη που τους καθήλωσε.

Η Ντίνα Μιχαηλίδου, η τηλεοπτική Ειρήνη, αποκάλυψε την ανατριχιαστική σκηνή που την μούδιασε όταν κλήθηκε να τη «γυρίσει» καθώς παρόμοια έχει ζήσει και στην πραγματική της ζωή.

«Θα σας πω μόνο για τη στιγμή που είμαι στο νεκροτομείο και λέω «αυτή δεν είναι η Μυρτώ». Και θα σας το πω γιατί είναι ένα κομμάτι της δικής μου πραγματικότητας, το οποίο συνέβη και στην οικογένειά μου, σε κάποιον από την οικογένειά μου. Όταν το διάβασα πραγματικά ανατρίχιασα γιατί σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ταύτιση σε ένα δημιούργημα, όπως είναι ένα σενάριο και στην μαγματική ζωή. Οπού ακόμη κι όταν το έπαιζα το μούδιασμα, ένιωθα ότι δεν είναι δικό μου αλλά ένιωθα ότι είναι ένα μούδιασμα οικογενειακό. Δεν ξέρω αν μπορείτε αυτό να το κατανοήσετε», λέει η ηθοποιός στην κάμερα.
Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/Cmrgl3xAayN

Με την έλευση του νέου χρόνου θα ξεκινήσει και η προβολή των νέων επεισοδίων της δραματικής σειράς.

Ανάμεσα σε άλλα, θα δούμε και τον θάνατο του Αγγέλου. Μία εξέλιξη που θα φέρει ντόμινο ανατροπών. Η Άννα κρίνεται βασική ύποπτος και κρατείται, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να τη σώσει.

Ο Άγγελος καταφέρνει και αποδρά έπειτα από μία σύντομη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Φυσικά, όταν γίνεται γνωστή η είδηση, ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, όσα θα ακολουθήσουν κανένας δεν τα περιμένει. Μέσα σε λίγα λεπτά, τα σχέδια του Αγγέλου ανατρέπονται και η ζωή της Άννας παίρνει απρόσμενη τροπή. Η τελευταία θα βρεθεί στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Άγγελο στην προσπάθειά του να αποδράσει.

Δεν θα φτάσει, όμως, ποτέ στον προορισμό του μιας και μία σφαίρα που έχει στόχο εκείνον τον πετυχαίνει και είναι μοιραία. Ο Άγγελος πεθαίνει, ενώ η Άννα βρίσκεται αναίσθητη δίπλα του. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σημείο της δολοφονικής επίθεσης γεμίζει με αστυνομικούς. Ανάμεσά τους, φυσικά, ο Δημήτρης και ο Σταύρος, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για τα γεγονότα. Ο Δημήτρης προσπαθεί να βοηθήσει την Άννα να συνέλθει, αλλά διαπιστώνει πως η κοπέλα δεν θυμάται τίποτα από όσα συνέβησαν πιο πριν. Κι ενώ πιστεύει πως μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της να ξεκουραστεί, τα σχέδιά της σταματάει ο εισαγγελέας που αναλαμβάνει την υπόθεση.

Η Άννα ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν μάρτυρας της επίθεσης εναντίον του Αγγέλου και όσο δεν μιλάει για το περιστατικό οι υποψίες είναι πάνω της. Η Άννα κρίνεται ύποπτη για τον φόνο του Αγγέλου και μεταφέρεται για ανάκριση. Ο Δημήτρης δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του διέπραξε τέτοιο έγκλημα. Από την άλλη, η Άννα είναι σαστισμένη και σοκαρισμένη. Αδυνατεί να θυμηθεί τι συνέβη, και όσο δεν βοηθάει στις έρευνες, τόσο δυσχεραίνει τη θέση της και η πιθανότητα να μπει στη φυλακή μεγαλώνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved