Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα στο στόχαστρο του Ισίδωρου
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Ζέτα στο στόχαστρο του Ισίδωρου

Αυτή η νύχτα μένει: Στη δραματική σειρά του Alpha πρόκειται να δούμε, προσεχώς, πολλές ανατροπές στη ζωή των αγαπημένων ηρώων.

Κυρίως του Στρατή, ο οποίος κινδυνεύει ανά πάσα ώρα και στιγμή να χάσει τα πάντα και ειδικά το νυχτερινό κέντρο «Όνειρο».

Ο Ισίδωρος Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να πραγματοποιήσει την έμμεση απειλή που έδωσε στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού κατά την τελευταία συνάντησή τους. Δηλαδή να του δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα. Τόσα, που να μην αντέχει άλλο πια και να αναγκαστεί μόνος του να παραχωρήσει το «Όνειρο» και τα κτήματα που βρίσκονται γύρω απ' αυτό.

Σύντομα, λοιπόν, ο Ισίδωρος ξεκινά να παρακολουθεί κάθε κίνηση του Στρατή, μέχρι που ανακαλύπτει την πραγματική σχέση που τον συνδέει με τη Ζέτα - και όχι αυτή του αφεντικού και της καθαρίστριας, όπως του την είχε συστήσει. Αμέσως, καταστρώνει ένα σατανικό σχέδιο και δεν διστάζει να βάλει στο στόχαστρο του την όμορφη γυναίκα, θεωρώντας ότι ο Στρατός θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

Βέβαια, για όλα τα παραπάνω ο Ισίδωρος ενημερώνει σχετικά τον Χρήστο, προκειμένου να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που στραβώσει οτιδήποτε στο σχέδιό του. Ο Χρήστος δίνει την έγκρισή του, αλλά του θέτει έναν όρο: να μην μπλέξει απολύτως πουθενά το όνομά του. Ειδικά αυτή την περίοδο, που πρέπει να οργανώσει την προεκλογική εκστρατεία του.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved