Πρωτοχρονιά στην tv!
Media

Πρωτοχρονιά στην tv!

Το 2022 φεύγει και όλα τα κανάλια υποδέχονται τη νέα χρονιά έχοντας προσαρμόσει κατάλληλα το πρόγραμμά τους. Εορταστικές εκπομπές, ταινίες και σειρές έχουν την τιμητική τους! Ας τα δούμε, όμως, αναλυτικά...

ΕΡΤ 1

Η δημόσια τηλεόραση έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα για τους τηλεθεατές. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Παγτζόγλου, στην εκπομπή «Δύο στη 1», στις 13.00, υποδέχονται στο στούντιο τους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδήμα και Απόστολο Γκλέτσο. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης αναλαμβάνει να διασκεδάσει τους τηλεθεατές με τα τραγούδια που ερμηνεύει, ενώ η Λίνα Ροδοπούλου λέει τα κάλαντα παίζοντας άρπα.

Στις 19.00, ο Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο εορταστικό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεωντης ΕΡΤ1 «Πες τη λέξη» την Τζένη θεωνά, τον Απόστολο Μαγγηριάδη, την Αλεξάνδρα Δουβαρά, τον Ανδρέα Λαγό, τη Φανή Χαλκιά και την Άννα Πρέλεβιτς, οι οποίοι παίζουν για καλό σκοπό. Στις 22.00, τη σκυτάλη παίρνει η άκρως εορταστική εκπομπή με τίτλο «1, 2, 3...Έρχεται το ’23» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο παρουσιαστής της βραδιάς μαζί με μια παρέα από ξεχωριστούς καλεσμένους προσκαλούν τους τηλεθεατές σε μια μεγάλη γιορτή, για να υποδεχθούμε με χαρά τη νέα χρονιά.

Τον Σπύρο Παπαδόπουλο πλαισιώνουν ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο σολίστας του μπουζουκιού Χρήστος Νικολόπουλος, οι οποίοι ντύνουν μουσικά τη βραδιά! Τα τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου ερμηνεύει η Γιώτα Νέγκα, ενώ η Ρένα Μόρφη θα μας χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια και διασκευές. Τις τρεις ώρες της μουσικής βραδιάς υπογράφει μια εξαιρετική μπάντα, οι Μουσικοί του Κουτιού. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και συνθέτες που μας κρατούν συντροφιά καθημερινά μέσα από το πρόγραμμα της ΕΡΤ γιορτάζουν μαζί μας την αλλαγή του νέου χρόνου.

Ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις επιτυχημένες σειρές της ΕΡΤ και γνωστοί παρουσιαστές θυμούνται τις Πρωτοχρονιές των παιδικών τους χρόνων, μοιράζονται με τους τηλεθεατές συγκινητικές αναμνήσεις και ερμηνεύουν τραγούδια! Στις εκπλήξεις της βραδιάς, η'Εμιλυ Κολιανδρή, η Λένα Παπαληγούρα και η Ευγενία Δημητροπούλου, οι οποίες συγκινούνται όταν ανοίγουν τα δώρα τους και κρατούν στα χέρια τους τα παιχνίδια που επιθυμούσαν από παιδιά. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Τζένη Μελιτά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Μαρίνα Ασλάνογλου, η Πηνελόπη Πλάκα, ο Τάκης Παννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης φέρνουν φωτογραφίες από το παρελθόν και μας «ταξιδεύουν» στις αναμνήσεις των παιδικών τους χρόνων.

Ανάμεσα στα απρόσμενα ντουέτα της βραδιάς, ο Χρήστος Λούλης και η σύζυγός του, Έμιλυ Κολιανδρή, ερμηνεύουν με διαφορετικό τρόπο το τραγούδι του Χρήστου Νικολόπουλου «Ο ωραίος και η ωραία». Η Δωροθέα Μερκούρη ενώνει τη φωνή της με τον Νίκο Πορτοκάλογλου σ’ ένα ντουέτο έκπληξη, ενώ ο Τάσος Γιαννόπουλος θα «ραπάρει» μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά το «Je suis bossu» από τα Ημισκούμπρια. Στην εορταστική βραδιά της ΕΡΤ 1 θα απολαύσουμε σε τραγουδιστικά ντουέτα τους Ελισάβετ Μουτάφη, Αλέξανδρο Λογοθέτη, Θεοδώρα Σιάρκου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Φώτη Σεργουλόπουλο, Τζένη Μελιτά, Νεφέλη Κουρή, Θοδωρή Φραντζέσκο, Άλκηστη Ζιρώ, Μιχάλη Σαράντη, Σπύρο Παπαδόπουλο κ.ά. Στις 23.50, σε απευθείας σύνδεση, η ΕΡΤ 1 μεταδίδει την εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων. Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, θα συνεχίσει η προβολή της εκπομπής «1,2,3... Έρχεται το ’23!». Την πρώτη μέρα του χρόνου, στις 12.10, η ΕΡΤ 1 μεταδίδει και φέτος την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, σε απευθείας δορυφορική σύνδεση με την Αίθουσα Μουζίκφεραϊν. Στις 19.00, οι μονομαχίες στο τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» συνεχίζονται. Η ομάδα που θα κερδίσει θα προσφέρει το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ στον σύλλογο ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό), που έχει έδρα τη Βέροια Ημαθίας. Τη Δευτέρα 2 Ιανουάριου, στο εορταστικό «Στούντιο 4», στις 16.00, η Νάνου Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχονται την πρώτη τους καλεσμένη για το 2023, τη Δήμητρα Γαλάνη.

MEGA

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι ταινίες για μικρούς και μεγάλους πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα του σταθμού. Στις 21.00, η Ρούλα Κορομηλά δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές στο εορταστικό «Σπίτι με το MEGA».

Η παρουσιάστρια υποδέχεται τον Πόνο Κιάμο, που ερμηνεύει τις επιτυχίες του, και τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος θα μας ξεσηκώσει μέσα από τα τραγούδια του. Φυσικά, πολλοί καλεσμένοι δίνουν το «παρών» σε αυτή τη λαμπερή βραδιά που πρωταγωνιστούν η χαρά, το τραγούδι και ο χορός. Την πρώτη μέρα του νέου έτους, στο MEGA θα προβληθούν αγαπημένες ταινίες.

ALPHA

Ταινίες για όλη την οικογένεια αλλά και αγαπημένες σειρές σε επανάληψη κυριαρχούν στο πρόγραμμα του ALPHAτο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου. Στις 20.00, ξεκινάει το μεγαλύτερο πάρτι της τηλεόρασης. Ο Νίκος Κοκλώνης μάς καλωσορίζει στο τελευταίο επεισόδιο του «Just the 2 of Us».

Τη βραδιά του τελικού όπου θα αναδειχθεί και το ζευγάρι των νικητών, περιμένουν τους τηλεθεατές πολλές εκπλήξεις. Στη σκηνή του φαντασμαγορικού σόου θα τραγουδήσουν οι Μέλισσες, που θα κάνουν και ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή. Την Κυριακή θα προβληθούν αγαπημένες ταινίες και στις 24.00 η συναυλία «Κοίτη Γαρμπή -Όλα μαζί».

ΑΝΤ1

Το γιορτινό τηλεοπτικό ταξίδι συνεχίζεται στον ΑΝΤ1και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου. Ο σταθμός θα προβάλλει ταινίες για τους μικρούς του φίλους αλλά και αγαπημένες σειρές σε επανάληψη.

Την Πρωτοχρονιά, στις 20.00 στο «Rouk Zouk Special» κάνουν ποδαρικό δέκα υπέροχοι καλεσμένοι σε ένα άκρως διασκεδαστικό ντέρμπι ανάμεσα στις ομάδες «Στο κάλαντο» με τους Φίλιππο Ιωάννου, Dat Lilly, Black Velour, Natasha Kay και Βενετία Καμαρά και «Στο κόκκινο» με τους 'Ελλη Κοκκίνου, Νικόλα Ράπτη, Γιώργο Λιβάνη, Πάνο Καλλίδη και Διονύση Μακρή. Όλοι οι καλεσμένοι υποστηρίζουν ότι είναι γουρλήδες αλλά και πολύ ανταγωνιστικοί.

ΣΚΑΙ

Το κανάλι του Φαλήρου τόσο το Σάββατο 31/12 όσο και την Κυριακή 01/01 θα προβάλλει αγαπημένες ταινίες.

Το Σάββατο, στη 01.45, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα είναι σε επανάληψη, με καλεσμένους τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τη Νατάσα θεοδωρίδου, τον Χάρη Βαρθακούρη κ.ό. Την Κυριακή, στις 23.00, μεταδίδεται η συναυλία «Τα καλύτερα παιδιά» με τον Γιάννη Πλούταρχο και πολλούς ακόμη καλλιτέχνες.

STAR

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι λιλιπούτειοι φίλοι του σταθμού μπορούν να απολαύσουν παιδικές σειρές και ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Την Πρωτοχρονιά, θα προβληθούν πολλές ταινίες για όλη την οικογένεια και στις 22.50, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, η αισθηματική κωμωδία Αλίκη («Aliki My Love»), με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

OPEN

Το Σάββατο 31/12, στις 09.50, η Ελένη Τσολόκη υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» τον Χρίστο Αντωνιάδη και τον Άκη Δείξιμο.

Λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2022, στις21.00, στην εκπομπή «Ό,τι αγαπώ», ο Γιάννης Μπέζος διασκεδάζει με τους Μελίνα Ασλανίδου, Μπέσσυ Μάλφα, Σοφία Παυλίδου, Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Σταρόβα, Αντώνη Λουδάρο, Ρένο Χαραλαμπίδη, Σοφία Βογιατζάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Τζένη Μπότση κ.ά. Την Κυριακή 01 Ιανουάριου, ο σταθμός θα προβάλλει ελληνικές και ξένες ταινίες.

ΕΡΤ 2

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, στις 13.00, ο σεφ Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στην κουζίνα της εκπομπής «ΠΟΠ Μαγειρική» τον Γιώργο Νανούρη. Ο σεφ, με τη βοήθεια του καλεσμένου του, ετοιμάζει ένα γιορτινό τραπέζι. Το μενού περιλαμβάνει: Σούπα σελινόριζας με μήλο και λούντζα, ψαρονέφρι με αποξηραμένα φρούτα, σάλτσα ροδιού και πουρέ κυδώνι. Τέλος, σοκολατένιο ρολό μαρέγκας με μους σοκολάτας και κόκκινα φρούτα. Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, στις 17.00, η Τζένη Μελιτά υποδέχεται στην εκπομπή «Μαμά-δες» τους Φώτη Σεργουλόπουλο, Μαρίνα Ασλόνογλου και Έλενα Ασημακοπούλου. Στις 21.00, στην εκπομπή «Art Week», η Λένα Αρώνη περνάει όμορφες στιγμές με τους καλεσμένους της, Κώστα Λειβαδά, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 13.00, στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική», ο Ανδρέας Λαγός μαγειρεύει μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο. Το μενού περιλαμβάνει: Λαχανοντολμάδες με κάστανο και σάλτσα γιαούρτι, αρνάκι μαγειρευτό με ελληνικά μανιτάρια και γκόκες και κρεμ καραμελέ με κελυφωτό φιστίκι. Στις 20.00, τη σκυτάλη παίρνει «Η αυλή των χρωμάτων». Στην εορταστική εκ[1]πομπή, ο Χρήστος Νικολόπουλος και η Αθηνά Καμπάκογλου υποδέχονται παλιούς και νέους δημοφιλείς ερμηνευτές και πρωταγωνιστές του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού γίγνεσθαι με μοναδικά αφιερώματα σε μεγάλους δημιουργούς και θεματικές βραδιές.

ΕΡΤ 3

Σε εορταστικό ρυθμό κινείται και το πρόγραμμα της ΕΡΤ 3. Το Σάββατο 31/12, στην εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι», στις 13.30, θα παρακολουθήσουμε μια διαφορετική Πρωτοχρονιά στον μοναδικό Ακρίτα της Φλώρινας. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 08.30, θα προβληθεί η συναυλία κλασικής μουσικής παραγωγής «Η 9η του Μπετόβεν στο Βερολίνο». Στις 11.00, «Το αλάτι της γης» είναι αφιερωμένο σε κάλαντα, γιορταστικά τραγούδια και χορούς που θα μας ταξιδέψουν στην παλιά Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη. «Πρωτοχρονιά στης Λωξάντρας» με μία μεγάλη παρέα από 80 τραγουδιστές, μουσικούς, χορευτές και πολίτικες λιχουδιές στα τραπέζια! Παίζουν και τραγουδούν οι νέοι της Χορωδίας και της Ορχήστρας της Σχολής Ελληνικής Μουσικής Παράδοσης του Ωδείου Αθηνών μαζί με τους δασκάλους τους. Συμμετέχει ο Χορευτικός 'Ομιλος Νέας Ερυθραίας. Στη συνέχεια, στις 13.30, η εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» γιορτάζει στους πρόποδες του Χολομώντα, στην παραδοσιακή Αρναία Χαλκιδικής. Στις 17.00, θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η συναυλία κλασικής μουσικής «Carl Orff: Carmina Burana – Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της ΚΟΘ.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved