Μαύρο Ρόδο - Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια: Ο Βίκος αρπάζει Πέτρο και Ελισάβετ
Media

Μαύρο Ρόδο - Καταιγιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια: Ο Βίκος αρπάζει Πέτρο και Ελισάβετ

Mόλις δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι το «Μαύρο ρόδο» να επιστρέφει στην τηλεόραση με νέα επεισόδια που θα κόψουν την ανάσα.

Μια από τις εξελίξεις που θα καθηλώσουν και θα αποτελέσουν θέμα συζήτησης θα είναι και η πρώτη ερωτική επαφή του Πέτρου και της Ελισάβετ και μάλιστα όντας φυλακισμένοι του Βίκου. Σ τα άκρα θα φτάσει ο πόλεμος και το μίσoς του Θέμη και του Βίκου μετά τη δολοφονία της Αγγελικής από τους άντρες του Βίκου, που στόχο είχαν τον Καστρινό. Όμως, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στον λάθος τόπο τη λάθος στιγμή και το αποτέλεσμα ήταν τραγικό.

Από εκείνη την ώρα και μετά οι δύο αιώνιοι εχθροί ορκίζονται εκδίκηση για τον χαμό της γυναίκας που και οι δύο αγάπησαν πολύ. Ο Θέμης από την πλευρά του θα βάλει λυτούς και δεμένους να τιμωρήσουν τον Βίκο με κάθε τρόπο, ενώ από την άλλη, ο Βίκος βάζει στόχο τα παιδιά του Καστρινού, αρχής γενομένης από τον Πέτρο, που έτσι κι αλλιώς του τα έχει μαζεμένα. Έτσι δίνει εντολή να μάθουν τα πάντα για εκείνον και η χρήσιμη πληροφορία που περίμενε δεν αργεί να έρθει και αποτελεί για εκείνον τον κρυμμένο όσο στο μανίκι του για να δράσει αναλόγως.

Όταν του λένε πως ο μικρός είναι ερωτευμένος με τη μοναχή Ελισάβετ, αποφασίζει να φτάσει στα άκρα την κόντρα με τον Θέμη και τον γιο του και απαιτεί να την απάγουν: «Για να δούμε μέχρι πού θα φτάσει ο μικρός για την αγάπη του», λέει χαμογελώντας. Το επόμενο πρωί η εξαφάνιση της Ελισάβετ προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στο μοναστήρι. Η Κασσιανή υποστηρίζει πως η μοναχή το έσκασε, ειρωνευόμενη μάλιστα πως πήγε να βρει τον αγαπητικό της αλλά όλες οι άλλες είναι σίγουρες πως κάτι της συνέβη. «Δεν μπορεί να έφυγε τόσο ξαφνικά, δεν το έχει κάνε ποτέ, σίγουρα κάτι έχει συμβεί», ισχυρίζεται η ηγουμένη και ενημερώνουν την αστυνομία. Η είδηση για την Ελισάβετ κάνει τον γύρο του χωριού.

«Εξαφανίστηκε η Ελισάβετ; Πώς έγινε αυτό; Τι συνέβη;», αναρωτιούνται όλοι, ενώ ο Λευτέρης κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία του. Ο Σταυρίνος ενημερώνει τον Πέτρο: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε». Την ίδια ώρα, οι άντρες του Βίκου την έχουν στήσει έξω από το σπίτι του Καστρινού και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν. Έτσι, μόλις ο Πέτρος μαθαίνει για την εξαφάνιση της Ελισάβετ, αμέσως παίρνει τα κλειδιά του αμαξιού του για να πάει στη Γερακιανή. Μόλις βγαίνει από το σπίτι, τον αρπάζουν και του φοράνε κουκούλα. Σύντομα θα βρεθεί στο ίδιο μέρος με την Ελισάβετ όπου και οι δύο θα είναι φυλακισμένοι του Βίκου!

Όταν ο Πέτρος αντικρίζει την Ελισάβετ αμέσως τρέχει κοντά της και εκείνη τον αγκαλιάζει. «Ελισάβετ, είσαι καλά; Σου έκαναν τίποτα;», τη η ρωτάει με αγωνία και εκείνη τον καθησυχάζει: «Όχι, τίποτα! Ποιοι είναι αυτοί; Τι θέλουν;» αναρωτιέται

Ο Πέτρος αρχίζει να φωνάζει: «Αφήστε μας να φύγουμε, αλήτες», αλλά μάταια, κανείς δεν τους ακούει στο εγκαταλειμμένο μέρος όπου βρίσκονται, παρά μόνο οι άντρες του Βίκου που τους φυλάνε. Στο μεταξύ, η Όλγα τηλεφωνεί στην Αλεξία και την ενημερώνει για την Ελισάβετ και εκείνη σοκάρεται. Προσπαθεί να βρει τον αδελφό της στο τηλέφωνο, αλλά δεν τα καταφέρνει. Αρχίζει να ανησυχεί και το λέει και στον πατέρα της: «Η Ελισάβετ εξαφανίστηκε και ο Πέτρος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα» Αμέσως και εκείνος κινεί γη και ουρανό να βρει τον γιο του, μέχρι που έρχεται ένα απειλητικό μήνυμα στο κινητό του Iπου αναφέρει πως ο γιος του είναι θύμα απαγωγής. «Ο Βίκος! θα τον διαλύσω» φωνάζει.

Οι μέρες περνάνε και η κόντρα ανάμεσα σε Βίκο και Θέμη μεγαλώνει και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα του πολέμου ανάμεσά τους. Την ίδια ώρα, Ελισάβετ και Πέτρος φυλακισμένοι σ’ ένα άγνωστο μέρος, έρχονται όλο και πιο κοντά. Εκείνη για πρώτη φορά δείχνει να τον εμπιστεύεται, ανοίγει την καρδιά της και του μιλάει για πράγματα που ποτέ άλλοτε δεν έχει ξαναπεί. Όμως και εκείνος της μιλάει για τον χαμό της μητέρας του και για άλλη μια φορά της εκφράζει τον έρωτά του για εκείνη: «Δεν θα αφήσω ποτέ κανέναν να σε πληγώσει! Σ’ αγαπάω, Ελισάβετ», της λέει και φαίνεται πως η Ελισάβετ δεν μπορεί πια να κρατήσει την καρδιά της κλειδωμένη απέναντί του και αφήνεται στο πάθος της και έτσι κάνουν έρωτα!

Ο Πέτρος είναι απόλυτα τρυφερός μαζί της και εκείνη νιώθει για πρώτη φορά πως είναι επιθυμητή γυναίκα. Τα όσα θα ακολουθήσουν και όλα τα εμπόδια που θα σταθούν μπροστά τους δεν θα είναι ικανά να τους κρατήσουν μακριά! Από εδώ και στο εξής οι καρδιές τους θα είναι ενωμένες για πάντα...

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved