Η γη της Ελιάς: Η εντολή θανάτου της Αθηνάς από τη Βαγγελιώ! Ο Μιχάλης τη σώζει και έρχονται κοντά!
Media

Η γη της Ελιάς: Η εντολή θανάτου της Αθηνάς από τη Βαγγελιώ! Ο Μιχάλης τη σώζει και έρχονται κοντά!

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις των νέω επεισοδίων που θα δύμε ξανά στις οθόνες μας στις 15 Ιανουαρίου, αναμένεται για ακόμα μία φορά να μας καθηλώσουν... 

Η Αθηνά, εδώ και πολύ καιρό, δέχεται το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον του Μιχάλη. Η ίδια, αν και φαίνεται να κολακεύεται, δεν δέχεται με τίποτα να κάνει οτιδήποτε μαζί του. Ο εισαγγελέας όμως είναι πάντα κοντά της και αυτό θα γίνει ακόμα πιο έντονο όταν η Αθηνά θα μπει σε έναν πραγματικά θανάσιμο κίνδυνο!

Η Αθηνά δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει στο παραμικρό με τον Μιχάλη. Η Μαργαρίτα που είναι πάντα κοντά της όμως, συνεχώς την προτρέπει: «Μη μείνεις μόνη σου. Δώσε μια ευκαιρία, βλέπεις ότι επιμένει», της λέει. Το ίδιο κάνει και η μητέρα της η Μαρία, που την πιέζει να δει με καλό μάτι τον Μιχάλη. Όπως θα δούμε από στα νέα επεισόδια που θα αρχίσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή 15 Ιανουάριου, η Αθηνά συνεχίζει να κρατάει αυτή τη στάση. Τα πράγματα όμως θα γίνουν διαφορετικά και οι καταστάσεις θα αλλάξουν, όταν η Αθηνά θα αρχίσει και πάλι να κινδυνεύει. Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά και η Αθηνά να ξεπερνάει όλο αυτό το μαρτύριο που έζησε μέσα στη φυλακή και ν’ αφήνει τις κακές αναμνήσεις πίσω, όλα αλλάζουν με μια περίεργη άφιξη στην Αρεόπολη.

Η Βαγγελιώ στέλνει να βρουν την Αθηνά

Η Βαγγελιώ, που είχε κάνει τόσο κακό στην Αθηνά, είχε ορκιστεί την ημέρα της αποφυλάκισής της να την καταστρέψει και δεν το... ξέχασε! Ετσι, στέλνει μια κολλητή της που ζει στην Αθήνα να πάει στη Μάνη και να βρει την Αθηνά. Της έχει δώσει όλα τα στοιχεία της και όλα όσα είχε μάθει γι' αυτήν από την παρέα που έκαναν στη φυλακή. Η εντολή της Βαγγελιώς δεν είναι μόνο να της πάρει χρήματα, αλλά να την κάνει να πληρώσει ακόμα και με την ίδια της τη ζωή. Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, η μυστηριώδης αυτή γυναίκα φτάνει στη Μάνη και πλησιάζει με κάποιο τρόπο την Αθηνά, η οποία είναι ανυποψίαστη για το ποια είναι και τι σκοπό έχει.

Αφού λοιπόν στην αρχή κερδίζει την αποδοχή της και λίγο από την εμπιστοσύνη της, αρχίσει να της κάνει τη ζωή κόλαση. Η Αθηνά θα μιλήσει στον Μιχάλη κι εκείνος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να την προφυλάξει αλλά και να τη σώσει από την αδίστακτη γυναίκα και από την εντολή που έχει πάρει από τη Βαγγελιώ για να τη σκοτώσει. Έτσι, μέσα από όλη αυτή τη σχέση, η Αθηνά με τον Μιχάλη θα έρθουν πολύ κοντά!

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved