Μαύρο Ρόδο: Ο κίνδυνος για την Ελισάβετ, η προστασία του Πέτρου & το σχέδιο ανατροπής της ηγουμένης
Media

Μαύρο Ρόδο: Ο κίνδυνος για την Ελισάβετ, η προστασία του Πέτρου & το σχέδιο ανατροπής της ηγουμένης

Μαύρο Ρόδο: Το τελευταίο επεισόδιο του 2022 «έκλεισε» μ’ έναν πυροβολισμό... Στο πρώτο του 2023 ξεκαθαρίζεται ότι αυτή που σκοτώνεται είναι η Αγγελική.

Η οικογένεια Καστρινού -κι όχι μόνο- θρηνεί το χαμό της, ενώ η Ελισάβετ νιώθει τύψεις, γιατί θεωρεί πως εξαιτίας έχασε τόσο άδικα τη ζωή της...

Η Αγγελική αφήνει την τελευταία της πνοή... Ο Πέτρος «παγώνει» όταν τη βλέπει, γιατί, παρά τις εντάσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα, ειδικά από τότε που ανακάλυψε ότι απατούσε τον πατέρα του και μάλιστα με το χειρότερο εχθρό του, τον Βίκο, η μητέρα του ήταν πάντα υποστηρικτική μαζί του. Και τώρα, ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι δεν έπρεπε να της είχε πει κάποια βαριά λόγια. Η οργή του στρέφεται στον πατέρα του, ο οποίος ζει, βέβαια, το δικό του δράμα, έχοντας χάσει τη γυναίκα της ζωή του.

Σωτήρια παρέμβαση

Παράλληλα, ο νεαρός έρχεται ακόμα πιο κοντά με την Ελισάβετ, γιατί, παρά τον πόνο του, προσπαθεί να τη στηρίξει καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο για το χαμό της Αγγελικής. Πιστεύει πως εξαιτίας της εκείνη δεν ζει πια... Αν δεν είχε παρέμβει για να προστατεύσει τον Πέτρο, που κινδύνευε επίσης, τώρα όλα θα ήταν διαφορετικά. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, βλέπουμε ότι η Ελισάβετ πρόλαβε επίσης να δει το δολοφόνο κι αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με νέα επικίνδυνη κατάσταση. Πλέον, όμως, δεν είναι μόνη και απροστάτευτη. Ο Πέτρος είναι συνεχώς στο πλευρό της. Άλλωστε, παίρνει και ο ίδιος δύναμη από εκείνη. Οι δυο τους έχουν έρθει πια πολύ κοντά. Ο νεαρός αρχιτέκτονας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της και της έχει αποδείξει ότι δεν είναι... ο σατανάς που επιδιώκει να της κάνει κακό και να την πάρει από το δρόμο του Θεού. Τα υποστηρικτικά λόγια της Αυξεντίας έχουν βοηθήσει την Ελισάβετ να τον δει με άλλα μάτια.

Ψυχικό ράκος ο Βίκος

Ο Βίκος καταρρέει ψυχολογικά μετά το χαμό της Αγγελικής. Νιώθει υπεύθυνος γιατί ουσιαστικά εκείνος «όπλισε» το χέρι του φονιά της. Προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια του και να πάρει εκδίκηση, ενώ παράλληλα γίνεται στόχος του Θέμη. Ο Σταυρίνος και η Γιάννα, έχοντας ανακαλύψει τον ύποπτο ρόλο του Γιώργου στο μοιραίο ατύχημα του αδελφού του, προσπαθούν να βρουν περισσότερες αποδείξεις για τη δράση του και έρχονται αντιμέτωποι με νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις.

Σχέδιο ανατροπής της ηγουμένης από την Κασσιανή

Η Κασσιανή, βλέποντας ότι ο Σαράντος αποφεύγει τη συνεργασία μαζί της, περιμένει πια μόνο από τον Μπόγρη αποτελέσματα. Είναι ο άνθρωπος που συμμερίζεται τις απόψεις της για το μέλλον του μοναστηριού, για τον τρόπο που μπορούν να προσελκύσουν επισκέπτες σε αυτό και στην ευρύτερη περιοχή κι εκείνος που αναλαμβάνει εκ μέρους της να φέρει στο φως το παρελθόν της ηγουμένης Φιλαρέτης. Ο δολοπλόκος κοινοτάρχης ερευνά τα πάντα για τη Ζωή Τσαγγαράκη και καταφέρνει να ανακαλύψει τη... θητεία της στη φυλακή. Ένα στοιχείο-κλειδί ώστε να την κρατούν στο χέρι.

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved