Πρωτοχρονιά με την «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2
Media

Πρωτοχρονιά με την «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2

Πρωτοχρονιά με την «Αυλή των χρωμάτων» στην ΕΡΤ2. Με τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Αθηνά Καμπάκογλου. Η καλύτερη μουσική παρέα υποδέχεται το νέο έτος με υπέροχες μελωδίες.

«Μια ζωή την έχουμε / Κι αν δεν τη γλεντήσουμε / Τι θα καταλάβουμε / Τι θα καζαντίσουμε»

Αυτοί οι στίχοι του Γιώργου Τζαβέλλα, από το τραγούδι «Και ο μήνας έχει εννιά», θα έπρεπε να είναι το τραγούδι της Πρωτοχρονιάς. Της ημέρας, που ακόμα ένας χρόνος προστίθεται στη ζωή μας, όχι για να μας φθείρει, αλλά για να μας κάνει σοφότερους και με διάθεση να εκτιμήσουμε και να απολαύσουμε την κάθε στιγμή της ζωής μας.

Γι’ αυτό ακριβώς η δημοσιογράφος Αθηνά Καμπάκογλου και ο σπουδαίος συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος φρόντισαν, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 8 το βράδυ, να δημιουργήσουν στην ΕΡΤ2 την καλύτερη μουσική παρέα, ώστε «Η αυλή των χρωμάτων» να υποδεχθεί το νέο έτος με υπέροχες μελωδίες.

Νησιώτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια, που όλοι έχουμε αγαπήσει, θα συντροφεύσουν τους τηλεθεατές στην πρώτη ημέρα του 2023.

Ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Βαγγέλης Κορακάκης, η Νάντια Καραγιάννη, η Μαρία Αναματερού, η Αφροδίτη Χατζημηνά και η Εύα Ξένου ερμηνεύουν με αγάπη και κέφι όλα τα υπέροχα τραγούδια με τα οποία αξίζει να κάνει «ποδαρικό» μία εκπομπή που σέβεται την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

Την πορεία αυτών των τραγουδιών φωτίζει ο ιστορικός ερευνητής εκπομπής, Κώστας Μπαλαχούτης.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, στις 20:00, «Η αυλή των χρωμάτων», με την Αθηνά Καμπάκογλου και τον Χρήστο Νικολόπουλο, προσφέρει το καλύτερο εορταστικό, λαϊκό πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης, στην ΕΡΤ2.

«Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, ψηλή μου δεντρολιβανιά, κι αρχή κι αρχή καλός μας χρόνος, εκκλησιά εκκλησιά με τ’ άγιο θρόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved