J2US: Όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στη σκηνή για ένα μοναδικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς-Όλα όσα θα δούμε
Media

J2US: Όλοι οι παίκτες επιστρέφουν στη σκηνή για ένα μοναδικό ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς-Όλα όσα θα δούμε

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό μπαίνει το J2US με τον ένα και μοναδικό Νίκο Κοκλώνη να δίνει το ρυθμό στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης που αύριο θα υποδεχθεί live στον Alpha το 2023, κάτι που τηλεοπτικά έχουμε να ζήσουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη θα είναι η hottest ελληνική μπάντα, οι MEΛΙSSES που μαζί με τη Δέσποινα Βανδή θα απογειώσουν το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Just the 2 Of Us.

Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές: Στη σκηνή του J2US την παραμονή της πρωτοχρονιάς επιστρέφουν και τα 12 ζευγάρια που έχουν αποχωρήσει στα προηγούμενα live, με νέες ερμηνείες-έκπληξη, ένα άκρως ξεσηκωτικό performance που όλοι τους απόλαυσαν στις πρόβες!


Όσο για τα τέσσερα ζευγάρια των φιναλίστ θα δώσουν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, διεκδικώντας τη μεγάλη νίκη.

Οι Ιλάειρα Ζήση – Μαυρίκιος Μαυρικίου, Λευτέρης Μητσόπουλος – Λόλα, Ματίνα Νικολάου – Βασίλης Πορφυράκης και Πάνος Τριανταφύλλου – Φωτεινή Δάρρα είναι πανέτοιμοι για τη μεγαλύτερη μουσική τους αναμέτρηση. Και τα 4 ζευγάρια θα διαγωνιστούν με 3 τραγούδια.

Ένα που έχουν ερμηνεύσει ξανά σε προηγούμενο live, ένα νέο τραγούδι που επιλέγουν οι ίδιοι, αλλά και ένα τραγούδι κοινό για όλους, το «Φίλα με» του Σταμάτη Κραουνάκη.

Ραντεβού την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20.00 στον μεγάλο τελικό του «Just the 2 of Us» για το πιο ξέφρενο ρεβεγιόν!

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved