J2US Τελικός: Η στιγμή της ανακοίνωσης των νικητών από τον Κοκλώνη και οι αντιδράσεις
Media

J2US Τελικός: Η στιγμή της ανακοίνωσης των νικητών από τον Κοκλώνη και οι αντιδράσεις

J2US Τελικός: Ένας μικρός... χαμός έγινε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τον μεγάλο νικητή τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς

O Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση, συγκεντρώνοντας περίπου 1000 ψήφους περισσότερες από το δεύτερο ζευγάρι στην προτίμηση του κοινού.

Φυσικά, η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή από τον Νίκο Κοκλώνη ήταν το highlight της βραδιάς καθώς όλοι περίμεναν να ακούσουν ποιο από τα τέσσερα ζευγάρια που έφτασαν τελικό θα... σήκωνε την κούπα!

Εκείνη τη στιγμή πραγματικά «σείστηκε» το πλατό του φαντασμαγορικού σόου με τους φίλους και τους υποστηρικτές του Μητσόπουλου με τη Λόλα να ζητωκραυγάζουν από χαρά.

Μάλιστα, είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα πριν τη μεγάλη βραδιά του τελικού, έχοντας φτιάξει πανό αλλά και καρτελίτσες με τα πρόσωπα του Λευτέρη και του Αντώνη για να τους εμψυχώνουν καθ' όλη τη διάρκεια του live.

Όταν μάλιστα ακούστηκαν τα ονόματά τους με το αποτέλεσμα του νικητή, οι υποστηρικτές τους δημιούργησαν έναν μεγάλο και πολύ όμορφο πανικό αποθεώνοντάς τους.

Αξίζει να δείτε παρακάτω όλα όσα κατέγραψε η κάμερα του gossip-tv τη στιγμή εκείνη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved