J2US Τελικός: Το εκλεπτυσμένο μενού, το απίθανο γούρι και το τρικούβερτο γλέντι!
Media

J2US Τελικός: Το εκλεπτυσμένο μενού, το απίθανο γούρι και το τρικούβερτο γλέντι!

J2US Τελικός: Υπέροχο και φαντασμαγορικό το σόου που είχε ετοιμάσει ο Νίκος Κοκλώνης για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς κατά το οποίο αναδείχθηκαν νικητές ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα

Το θέμα όμως δεν ήταν τι γινόταν μόνο μπροστά στις κάμερες και όσα βλέπαμε ως τηλεθεατές αλλά και όσα συνέβαιναν πίσω από αυτές. Και εκεί ο Νίκος Κοκλώνης απέδειξε πως είναι γενναιόδωρος οικοδεσπότης καθώς είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους καλεσμένους του στο πλατό του σόου.

Όσοι παρευρέθηκαν λοιπόν εκεί, είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα μοναδικό μενού και άφθονο κρασί, σαν να βρίσκονταν στο πιο ακριβό εστιατόριο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οι καλεσμένοι του, μεταξύ των οποίων η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και όλοι οι επώνυμοι που συμμετείχαν στο σόου φέτος, όπως βέβαια και ο απλός κόσμος και παλιοί και νέοι συνεργάτες του απόλαυσαν ένα λουκούλλειο γεύμα το οποίο είχε τα εξής πιάτα:

Σούπα με κολοκύθα, πλατό τυριών

-αλλαντικών, μακαρονοσαλάτα με ρόκα και ρόδι, τυρόπιτα- σπανακόπιτα, μοσχάρι με μανιτάρια, γαλοπούλα με γέμιση, αρνί ψητό με πατάτες ενώ από γλυκά οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν γλυκά ταρτάκια και φυσικά βασιλόπιτα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι πήραν και ένα μικρό συμβολικό δωράκι από τον Νίκο Κοκλώνη, διόλου ευκαταφρόνητης αξίας, για το νέο έτος που ήταν ένα γούρι του Οίκου Κοσμημάτων Γκόφα.

Εννοείται πως δεν χρειάστηκε και πολύ για να ανάψει το κέφι και να στηθεί ένα τρικούβερτο γλέντι με τόσους κορυφαίους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στη σκηνή του Just the two of us.

Η Δέσποινα Βανδή με τις Μέλισσες, ο Χρήστος Μάστορας αργότερα με την Καίτη Γαρμπή, οι Χαρά Βέρρα και Γιάννης Καψάλης αμέσως μετά, έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς και φυσικά το καταευχαριστήθηκαν όλοι.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved