Τηλεθέαση: Εξαιρετικές οι επιδόσεις του εορταστικού προγράμματος της ΕΡΤ
Media

Τηλεθέαση: Εξαιρετικές οι επιδόσεις του εορταστικού προγράμματος της ΕΡΤ

Σε εξαιρετικά επίπεδα τηλεθέασης κινήθηκε το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ψήφο εμπιστοσύνης για τη νέα χρονιά έδωσε χθες στην ΕΡΤ το τηλεοπτικό κοινό, που συντονίστηκε στα κανάλια της για να υποδεχθεί το 2023.

Στην αλλαγή του χρόνου, η ΕΡΤ1 έκανε τη μεγαλύτερη τηλεθέαση από όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με ποσοστό που ξεπέρασε το 24%.



Το ίδιο εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις του εορταστικού προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης με οικοδεσπότες τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τους 50 και πλέον καλεσμένους τους, που όλοι συμμετέχουν στις φετινές ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Το «1,2,3… Έρχεται το ’23» παρακολούθησαν έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της νέας χρονιάς εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές και παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό, όπως φάνηκε και από τις μετρήσεις, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Μεσοσταθμικά η εκπομπή ξεπέρασε το 15%, ενώ σύμφωνα με τη Nielsen για τουλάχιστον ένα λεπτό συντονίστηκαν με την ΕΡΤ1 περισσότεροι από 1.816.000 τηλεθεατές.



Δεν είναι, επίσης, τυχαίο ότι στο σύνολο της ημέρας η ΕΡΤ1 ανέβηκε χθες στην 3η θέση με Μ.Ο. τηλεθέασης 9,5%, ενώ υπογραμμίζεται ότι αθροιστικά τα τρία κανάλια της ΕΡΤ έφτασαν στο 13,7%.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στα συγκεντρωτικά στοιχεία της Nielsen για ολόκληρη τη χρονιά που έφυγε, τα τρία κανάλια της ΕΡΤ έχουν αθροιστικό ποσοστό 9,8%, χωρίς μάλιστα στο ποσοστό αυτό να συνυπολογίζεται το Ertnews, που εξαιρείται των σχετικών μετρήσεων.

Σημειώνεται ότι οι τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθήσουν το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ1 για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε επανάληψη, σήμερα, Κυριακή 1η Ιανουαρίου 2023, στις 15:30, αλλά και όποτε εκείνοι το επιθυμούν στο ERTFLIX»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved