Το πέμπτο σκαλοπάτι: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της παράστασης που έρχεται στο θέατρο Αθηνά
Media

Το πέμπτο σκαλοπάτι: Στα παρασκήνια της φωτογράφισης της παράστασης που έρχεται στο θέατρο Αθηνά

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στα παρασκήνια της φωτογράφισης για τη θεατρική παράσταση «Το πέμπτο σκαλοπάτι» που έρχεται στο θέατρο «Αθηνά» τέλη Ιανουαρίου.

Η θεατρική παράσταση «Το πέμπτο σκαλοπάτι» έρχεται τέλη Ιανουαρίου στο θέατρο «Αθηνά» με πρωταγωνιστές τους: Αποστόλη Τότσικα, Αλέκο Συσσοβίτη, Φαίη Ξυλά, Αλέξανδρο Βάρθη και Γιάννη Στεφόπουλο.

Οι ηθοποιοί ρωτήθηκαν για το έργο και έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

«Η σύζυγός μου είναι η καλύτερη στον τομέα της και είμαστε τυχεροί που μας φωτογραφίζει» λέει ο Αποστόλης Τότσικας αναφορικά με τη σύζυγό του και φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη. Δήλωσε επίσης πως το επιδιώκει χρόνια και το έχει καταφέρει, με ό,τι κάνει να περνάει καλά.

«Κάναμε ένα τηλεφώνημα με τον Αντρέα Γεωργίου, τα είπαμε, τα βρήκαμε και μπήκαμε για γύρισμα στη «Γη της Ελιάς» ανέφερε. Ερωτώμενος εάν θα μπορούσε να τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή, απαντά πως «όλα είναι θέμα συγκυριών».

Ο Αλέκος Συσσοβίτης αποκάλυψε πως έχει αποχωρήσει από δουλειά στην οποία δεν πέρναγε καλά, ενώ όπως είπε πλέον βλέπει τις επαναλήψεις της σειράς «Είσαι το ταίρι μου» με «γλύκα». Μιλώντας για τα γυρίσματα της ταινίας «Καπετάν Μιχάλης» στην Κρήτη, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει είπε πως δεν είναι κάτι το εύκολο, ούτε σε επίπεδο οικονομικό, ούτε σε πρακτικό.

Η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως ο γιος της θεωρεί τη δουλειά της βαρετή.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης δήλωσε πως δεν τον ενοχλεί που ορισμένοι δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής και εργάζονται ως ηθοποιοί, αλλά το ότι δεν έχουν καμία προστασία από το κράτος.

Ο Γιάννης Στεφόπουλος πήγε στην φωτογράφιση μαζί με την κόρη του, η οποία ενοχλείτε όταν ο ίδιος παίζει ρόλους κακών. Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε πως εργάζεται ως voice actor από το 1995 και έχει δώσει φωνή σε πολλούς γνωστούς χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όπως ο μπαμπα – Στρουμφ και ο Σρεκ.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved