Survivor all star: Η απίστευτη αμοιβή στον Σχίζα και το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Αλέξης Παππάς
Media

Survivor all star: Η απίστευτη αμοιβή στον Σχίζα και το υπέρογκο ποσό που ζήτησε ο Αλέξης Παππάς

Survivor all star: Ποια αμοιβή ακούγεται ότι θα παίρνει ο Στάθης Σχίζας και ποιον όρο έθεσε ο Αλέξης Παππάς για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης;

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη συμμετοχή της στο Survivor All Star αλλά έκανε και αποκαλύψεις για τους παίκτες που αναχώρησαν σήμερα, 3 Γενάρη για τον Άγιο Δομίνικο!

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για την συμμετοχή της στο Survivor All Star: «Δεν έχω υπογράψει για το Survivor, δεν ήταν προγραμματισμένο να πάω τώρα. Θα με δείτε ξαφνικά στο Survivor. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Άκουσα ότι ο Στάθης Σχίζας θα πάρει 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Γελάω και πεθαίνω που ο Αλέξης Παπάς ζήτησε αμοιβή ανάλογα με την τηλεθέαση», είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει τη δίψα να πάει στο survivor, γυμνάζεται, ιδρώνει. Για μένα δεν γίνεται survivor χωρίς Αγγελόπουλο. Μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν θέλει να μπει γιατί έχει 90% ριάλιτι», πρόσθεσε.

«Με έχουν κουράσει τα ζευγάρια, ξέρουν το παιχνίδι, θα το σκηνοθετήσουν κιόλας. Δεν είναι ζευγάρι η Βαλαβάνη με τον Βασάλο. Οι κακουχίες σε φέρνουν πιο κοντά», είπε κλείνοντας.

Δείτε όσα είπε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που ανυπομονεί και εκείνη να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και τις αποκαλύψεις που έκανε για τους παίκτες στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved