Σμαράγδα Καρύδη: Το Celebrity game night και η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί
Media

Σμαράγδα Καρύδη: Το Celebrity game night και η νέα σειρά που πρωταγωνιστεί

Αεικίνητη και με όπλο το ταλέντο αλλά και την επιθυμία της να κάνει συνεχώς νέα πράγματα, η Σμαράγδα Καρύδη είναι από τις πρωταγωνίστριες της τηλεόρασης, του θεάτρου, του κινηματογράφου.

Λίγο μετά το καλωσόρισμα του 2023, μίλησε για το «Celebrity game night», για όσα ετοιμάζει και εύχεται!

Διασκεδάζετε με την καρδιά σας ro «Celebrity Game Night»;

Όντως το διασκεδάζω πολύ. Είναι μία δουλειά, αλλά όταν έρχεται η ώρα του παιχνιδιού, μου φεύγει η κούραση. Μου αρέσει που όλοι παίζουμε, το απολαμβάνουμε και δεν είμαστε σοβαροφανείς. Ξέρεις, ήταν ο μεγαλύτερος μου φόβος το 2013 που το ξεκίνησα. Σκεφτόμουν ότι οι Έλληνες celebrities μπορεί να μην αφεθούν, μπορεί να μην αφήσουν τους εαυτούς τους να παίξουν άφοβα. Στο φορμάτ στην Αμερική είναι όλοι ακομπλεξάριστοι. Ευτυχώς όμως το έκαναν και οι δικοί μας και είμαι χαρούμενη με αυτά που ζούμε στο πλατό.

Νιώθετε ότι αυτό το πρότζεκτ ήταν ό,τι έπρεπε για να δοκιμαστείτε στην παρουσίαση;

Μέχρι να έρθει το «Celebrity Game Night», δεν είχα σκεφτεί ούτε επιθυμήσει κάτι τέτοιο. Να μπω δηλαδή στο κομμάτι της παρουσίασης. Όταν μου προτάθηκε, είπα «Ας το κάνω!».

Μυθοπλασία ή «Celebrity Game Night»;

Κάθε πρόταση είναι διαφορετική. Τα προηγούμενα χρόνια σκεφτόμουν ότι προκειμένου να κάνω μία σειρά που δεν μου αρέσει και είναι αμφιβόλου ποιότητας, προτιμώ να κάνω το «Celebrity». Μην ξεχνάμε ότι για πολλά χρόνια, λόγω κρίσης, γίνονταν λίγες παραγωγές μυθοπλασίας.

Φέτος, όμως, θα σας δούμε και σε σειρά.

Φέτος, η αλήθεια είναι ότι γίνεται χαμός με τη μυθοπλασία και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη γι’ αυτό. Επιστρέφω και εγώ σε σειρά, λοιπόν, ένα υπέροχο σενάριο, γαλλικό φορμάτ, η πρώτη προσπάθεια της Barkingwell Media στο κομμάτι της μυθοπλασίας. Η σειρά θα προβληθεί στο STAR, είναι αυτοτελείς αστυνομικές ιστορίες, που σε κάθε επεισόδιο μπαίνουν νέοι ηθοποιοί αλλά υπάρχει και μία σταθερή ιστορία που εξελίσσεται. Δεν είναι βαρύ αστυνομικό, θα έλεγα comedy.

Η ηρωίδα σας έχει υψηλό IQ;

Είναι μία γυναίκα με τρία παιδιά που δεν μπορεί να τα ζήσει, είναι αντιδραστική, δεν μπορεί να βρει δουλειά. Δουλεύει λοιπόν στα γραφεία που εξιχνιάζονται τα εγκλήματα ως καθαρίστρια. Κάτι ανακαλύπτει και καταλαβαίνουν ότι έχει IQ160. Είναι καταπληκτική, ανακαλύπτει πράγματα που οι άλλοι θα έκαναν μέρες για να τα βρουν. Την προσλαμβάνουν ως εξωτερική συνεργάτιδα για να δουλεύει με το τμήμα των ανθρωποκτονιών. Ο επιθεωρητής θα είναι ο Νίκος Κουρής, στην αρχή τον εκνευρίζω πολύ γιατί μπλέκομαι στα πόδια του, όμως στη συνέχεια όλα θα αλλάξουν.

Πηγή: Typostv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved