Παναγιώτης Τριβυζάς: H on air απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή
Media

Παναγιώτης Τριβυζάς: H on air απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα λίγες μόλις ώρες μετά την αναχώρηση της πρώην συζύγου για το Survivor All Star, Σταυρούλας Χρυσαειδή μίλησε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει και για το… τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους μετά τις τελευταίες δηλώσεις της παίκτριας ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους παίκτες και ο καθένας με τους στόχους που έχει βάλει, να τους εκπληρώσει. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία. Τίποτα. Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα για το τρίτο πρόσωπο. Δε θέλω να επεκταθώ σε αυτό γιατί δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο. Δε με ενοχλούν όσα έχουν ακουστεί. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή κάθε ζευγαριού οπότε όλα καλά.

Έχουμε χωρίσει, έχει παρθεί ένα διαζύγιο και τέλος, μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο. Είμαι πάντα χαμογελαστός. Είναι όλα καλά, προχωράμε. Δεν πιστεύω στο “ποτέ μη λες ποτέ”. Ο χωρισμός μας ήταν κοινή απόφαση. Το All Star δεν έπαιξε ρόλο στην απόφαση του χωρισμού μας» είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

«Τελευταία κλήση που θα κάνεις;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου κι η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο. Και εκείνη απάντησε στη ρεπόρτερ του Πρωινού Μας: «Σίγουρα θα πάρω τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Φταίω τώρα να πω το τρίτο πρόσωπο να το σατιρίσουμε λίγο; Δεν γελούσα καθόλου με αυτά που άκουγα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved