Μαύρο Ρόδο: Άγρια συμπλοκή! Ο Βίκος σημαδεύει με όπλο τον Θέμη
Media

Μαύρο Ρόδο: Άγρια συμπλοκή! Ο Βίκος σημαδεύει με όπλο τον Θέμη

Το «Μαύρο ρόδο», από τη Δευτέρα 16 Ιανουάριου, στις 22.40, επιστρέφει στην κανονική ροή του προγράμματος του MEGA, επιφυλάσσοντας μία ακόμη πιο συγκλονιστική συνέχεια.

Ο Βίκος δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θάνατο της Αγγελικής και πηγαίνει οπλισμένος και μεθυσμένος στο μαγαζί του Θέμη. Παράλληλα, μία γυναίκα από το παρελθόν ξαναμπαίνει στη ζωή του πρώτου...

Από τα πρώτα κιόλας νέα επεισόδια, πρόκειται να δούμε πολλές εξελίξεις, που έχουν άμεση σχέση με τον θάνατο της Αγγελικής, η οποία έπεσε θύμα μετά την εντολή του Βίκου να σκοτώσουν τον Πέτρο. Όλα αρχίζουν όταν ο Θέμης ενημερώνεται για το δυσάρεστο νέο. Ο ίδιος προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά δεν μπορεί να τη διαχειριστεί. Μπροστά στο άψυχο σώμα της συζύγου του, λυγίζει, απαιτεί εξηγήσεις και ορκίζεται εκδίκηση. Ανάλογα πράττουν και ο Πέτρος με την Αλεξία, οι οποίοι βρίσκονταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας τους, και είναι πεπεισμένοι ότι για το τραγικό συμβάν ευθύνονται ο πατέρας τους, ο Βίκος και η κόντρα που έχουν τα τελευταία χρόνια.

Στην κηδεία της Αγγελικής, όλοι είναι «παγωμένοι» και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μέχρι που εμφανίζεται ο Βίκος, που προκαλεί την οργή των περισσοτέρων και κυρίως της Αλεξίας. Λίγο αργότερα, στο μαγαζί, ο Λουκάς κάνει μία τρυφερή έκπληξη στον Θέμη, θέλοντας να του συμπαρασταθεί με τον τρόπο του και να ανεβάσει την ψυχολογία του. Το ευχάριστο κλίμα, όμως, δεν διαρκεί πολύ, καθώς εμφανίζεται ο Βίκος, ο οποίος είναι οπλισμένος και μεθυσμένος. Ο Θέμης είναι ιδιαίτερα ερειστικός απέναντί του, ρωτώντας τον ευθέως αν πήγε να σκοτώσει κι εκείνον εκτός από την Αγγελική. Ο Βίκος, με επιθετικό ύφος, του ξεκαθαρίζει ότι θα σκότωνε οποιονδήποτε στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά του και στην ευτυχία του, αλλά σίγουρα ποτέ τη γυναίκα που αγαπούσε περισσότερο και από τον ίδιο του τον εαυτό. Τα παραπάνω λόγια εξοργίζουν τον Θέμη, ο οποίος δεν αργεί να τραβήξει το όπλο του, όπως αντίστοιχα και ο Βίκος.

Οι δύο άντρες σημαδεύουν ο ένας τον άλλον προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκομένους, οι οποίοι φοβούνται μην τυχόν γίνει κι άλλο φονικό. Βίκος και Θέμης ρίχνουν πυροβολισμούς στον αέρα και σημειώνεται άγρια συμπλοκή ανάμεσά τους, η οποία λήγει με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Λίγες ημέρες μετά, μία μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στη ζωή του Βίκου. Πρόκειται για μια παλιά του γνώριμη, με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση στο παρελθόν, και πλέον εργάζεται κρυφά στην Αστυνομία. Η παρουσία της στη ζωή του αδίστακτου άντρα πρόκειται να παίξει καθοριστικό ρόλο από ’δώ και πέρα, καθώς έχει ανοίξει πολλά μέτωπα…

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved