Άγρια Γη: Βάναυσο χτύπημα και απαγωγή του Άρη
Media

Άγρια Γη: Βάναυσο χτύπημα και απαγωγή του Άρη

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδια του σίριαλ «Άγρια γη».

Ο Άρης, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον Χρήστο, συναντιέται με κάποιους άντρες αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Άρης πέφτει θύμα ξυλοδαρμού και στη συνέχεια τα ίχνη του χάνονται...

Ο Άρης μαθαίνει πως η Ελπίδα τον απάτησε με τον Στέφανο και αισθάνεται προδομένος από την αγαπημένη του. Ο νεαρός δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός και, όπως θα δούμε στη συνέχεια της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, παίρνει την απόφαση και τη χωρίζει.

Παρόλο που εκείνη του ζητάει μετανιωμένη να τη συγχωρέσει, ο Άρης δεν της δίνει δεύτερη ευκαιρία και αφοσιώνεται στο σχέδιό του για να προστατεύσει τη μητέρα του και να καταστρέφει την Όλγα. Βέβαια, αυτό που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία είναι η παρουσία μίας γυναίκας, της Χριστίνας. Η τελευταία γνωρίζει το μυστικό του και ο νεαρός φοβάται πως μπορεί να το αποκαλύψει στην Όλγα.

Στη συνέχεια, ο ίδιος συναντάει τον Χρήστο και συμφωνεί να τον φυγαδεύσει, αφού πρώτα εξασφαλίσει την ομολογία του με την οποία θα καταστρέφει την Όλγα μια για πάντα! Και εκεί που ο Άρης αισιοδοξεί πως το σχέδιό του αυτή τη φορά θα στεφθεί από επιτυχία, μία απρόσμενη εξέλιξη φέρνει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φέρνει τον Χρήστο σε επαφή με τους ανθρώπους που θα του προμηθεύσουν παράνομα χαρτιά για να φύγει από την Άγρια Πλαγιά. Η συνάντηση, όμως, μαζί τους έχει άσχημη κατάληξη και κυρίως για τον ίδιο τον Άρη.

Ο τελευταίος δέχεται βίαια χτυπήματα και πέφτει στο έδαφος, ενώ ο Χρήστος καταφέρνει να το σκάσει. Οι ώρες περνούν και η αδικαιολόγητη απουσία του Άρη ανησυχεί τους πάντες. Παράλληλα, ο Χρήστος επιστρέφει ταραγμένος στην Άγρια Πλαγιά και πηγαίνει αμέσως να βρει τη Μυρτώ. Τότε της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την πλεκτάνη της Όλγας εναντίον της, καθώς και για την παλιά κρυφή σχέση της με τον Πέτρο. Η γυναίκα δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και αποφασίζει να εκδικηθεί την Όλγα για όσα έχει κάνει στην οικογένειά της αλλά και στην ίδια. Έπειτα, ο άντρας συναντάει τον Μιχάλη και τον Μάνο και τους εξηγεί τι συνέβη στον Άρη. Οι τρεις τους ανησυχούν πολύ για την τύχη του νεαρού και ξεκινούν τις προσπάθειες για να τον εντοπίσουν.

Όμως δεν τα καταφέρνουν και η ανησυχία τους χτυπάει κόκκινο. Στη σκέψη και μόνο πως ο Άρης μπορεί να έχει πεθάνει από το χτύπημα που δέχτηκε ή να έχει πέσει θύμα απαγωγής καταρρέουν. Από την άλλη, ο Χρήστος προσπαθεί να κρυφτεί για να μην τον βρει κανείς και πηγαίνει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο. Σύντομα, όμως, ο Ορέστης τον εντοπίζει. Κι ενώ ο Άρης αγνοείται, ο Μιχάλης συνεχίζει τις έρευνες για να τον βρει. 0 άντρας είναι πολύ κοντά στα ίχνη του νεαρού, αλλά ένας κυνηγός τον αποπροσανατολίζει επίτηδες ώστε να μην τον εντοπίσει. 0Άρης βρίσκεται στο σπίτι του τελευταίου σε άσχημη κατάσταση, αφού είναι ακόμα ζαλισμένος από το χτύπημα που δέχτηκε...

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved