Γλυκάνισος: Ο Καρίμ πιάνει στα πράσα Στρατή και Ραζάν
Media

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ πιάνει στα πράσα Στρατή και Ραζάν

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ παρακολουθεί τη Ραζάν να μπαίνει στο σπίτι της Φάζια και λίγο μετά την πιάνει στο κρεβάτι με τον Στρατή.

Στη συνέχεια, με τη βία την κλειδώνει στο σπίτι τους από όπου προσπαθεί να τη σώσει ο Θόδωρος. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Φίλιππος απολύει τον Πωλ κι εκείνος εκθέτει τον Έκτορα.

Η Αλίκη μαθαίνει ότι έχουν τη μητέρα της στο νοσοκομείο και φεύγει μαζί με τον Ραφαήλ, για να πάει να τη βρει και να μείνει στο πλευρό της. Στο σπίτι της Ραζάν, ο Καρίμ βρίσκει ένα χαρτί με μια διεύθυνση στα ρούχα της και χωρίς να χάσει χρόνο πηγαίνει να δει σε ποιον ανήκει. Φτάνοντας έξω από το σπίτι, βλέπει τον Στρατή να βγαίνει και παγώνει.

Παράλληλα, ο Θανάσης «ψαρεύει» τη Μαργαρίτα σχετικά με τη σχέση της με τον Άγγελο. Στην παραλία, ο Χάρης δείχνει στην Αναστασία τη φωτογραφία του φιλιού του Στρατή με τη Ραζάν και εκείνη του λέει ότι μόλις την έκανε να τον συμπαθήσει περισσότερο. Κι ενώ ο Στρατός μαθαίνει από την αδελφή του ότι π Χρυσάνθη τον είχε φωτογραφίσει κρυφά να φιλιέται με τη Ραζάν, ο Φίλιππος καλεί στο γραφείο του τον Πωλ και τον απολύει.

Πριν φύγει, όμως, ο νεαρός τού αποκαλύπτει ότι είχε τη συναίνεση του Έκτορα για την κλοπή της συνταγής του Περικλή. Οι ώρες περνούν και όταν νυχτώνει η Ραζάν ξαναπηγαίνει στη Φάζια για να συναντηθεί με τον Στρατή. Μια σκιά, όμως, κινείται απειλητικά έξω από το σπίτι. Ο Καρίμ βρίσκεται εκεί και αναμένει να πιάσει στα πράσα τον Στρατή με τη Ραζάν, καθώς είναι πια βέβαιος πως έχουν σχέση.

Πράγματι, το παράνομο ζευγάρι μπαίνει στο σπίτι και παραδίνεται στο πάθος του. Ωστόσο κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον Καρίμ που εισβάλλει σε αυτό. 0 τελευταίος βρίσκει τη Ραζάν με τον Στρατή στο κρεβάτι. Πνεται έξαλλος και με τη βία τραβάει την κοπέλα και φεύγουν. Το παρακλητικό βλέμμα της Ραζάν αποτρέπει τον Στρατή από το να κάνει κάτι που θα χειροτερέψει τα πράγματα.

Στο σπίτι, εξαγριωμένος ο Καρίμ κλειδώνει τη γυναίκα του στο υπνοδωμάτιο, ενώ ο Στρατός βρίσκεται σε απόγνωση. Παράλληλα, ο Έκτορας τσακώνεται με τον μεθυσμένο Πωλ στο μπαρ του Μπίλι. Λίγες ώρες μετά, ο Θόδωρος μιλάει με τον Στρατή για το τι έγινε και αυτός του λέει ότι προς στιγμήν δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο από το να περιμένει.

Όταν χωρίζονται οι δύο άντρες, ο Θόδωρος καλεί έναν αριθμό στο κινητό για να ενημερώσει για τα όσα συνέβησαν στον Στρατή. Κι ενώ η Ελεάνα πηγαίνει στον γυναικολόγο για προληπτική εξέταση, στην τουαλέτα του ιατρείου αφαιρείτο προσθετικό γέμισμα από την κοιλιά της, με το οποίο παριστάνει τόσον καιρό την έγκυο. Εν τω μεταξύ, ο Θόδωρος βρίσκει τρόπο να μπει στο σπίτι του Καρίμ όταν αυτός λείπει για να απελευθερώσει τη Ραζάν.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved