Μαρία Αραμπατζή: «Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές, αλλά τις αφήνω πίσω μου»
Media

Μαρία Αραμπατζή: «Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές, αλλά τις αφήνω πίσω μου»

Η τηλεοπτική επιστροφή της έπειτα από δέκα χρόνια, η πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου που έχει αναλάβει στο ACTION24, η γέννηση του γιου της, όσα της έμαθαν οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και όλα όσα θα ήθελε να πει το κοινό που θα παρακολουθήσει το πρόγραμμα. Η Μαρία Αραμπατζή μιλά από καρδιάς...

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία σας εκπομπή στο MEGA, επιστρέφετε στην τηλεόραση, στο ACTION24, στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, με το «Action Weekend». Πώς αισθάνεστε για την επάνοδό σας;

Είμαι ενθουσιασμένη. Ήθελα πολύ να επιστρέψω στην ενημέρωση. Ταυτόχρονα, όμως, αισθάνομαι και μεγάλη ευθύνη διότι θέλω να δικαιώσω την επιλογή όσων με εμπιστεύτηκαν, αλλά και τη δική μου επιλογή που ήταν ανέκαθεν η ενημέρωση.

Πώς ήταν αυτή η 10ετής απουσία;

Στην πραγματικότητα, η απουσία μου έχει να κάνει με τον τομέα της παρουσίασης μιας εκπομπής. Με το χώρο δεν έπαψα ποτέ να ασχολούμαι, καθώς είμαι στον οικογενειακό περιφερειακό σταθμό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Από τα γεννοφάσκια μου σχεδόν, ασχολούμαι με τα media. Επίσης, ήταν αυτά τα χρόνια που είχα την ευτυχία να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Παντρεύτηκα και έκανα ένα παιδί. Ήταν μια δεκαετία πολύ όμορφη.

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που βιώσατε στη ζωή σας και τι σας έμαθε;

Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες και όλες μου έμαθαν κάτι.

Δεν μπορεί να μην υπήρξε μια πολύ πιο δύσκολη στιγμή...

Δεν προσπαθώ να αποφύγω την ερώτηση. Μια δύσκολη στιγμή, για παράδειγμα, ήταν όταν συνέβησαν τα capital controls και έκλεισαν οι τράπεζες. Εγώ ήμουν στη διεύθυνση ενός καναλιού και από πίσω υπήρχαν άνθρωποι που έπρεπε να πληρωθούν. Ακυρώνονταν διαφημιστικά συμβόλαια και ταυτόχρονα έπρεπε να οργανώσω και το γάμο μου. Αυτό μου έδειξε ότι τίποτα στη ζωή δεν είναι δεδομένο. Όλες αυτές οι δυσκολίες με έκαναν να καταλάβω ότι καθημερινά παλεύουμε και στο τέλος της ημέρας κάνουμε τον απολογισμό και βλέπουμε τι έμεινε στο... ταμείο. Τι έγραψε μέσα μας συναισθηματικά. Εκείνη την περίοδο υπήρχαν και κάποιοι που με στήριξαν. Δέθηκα περισσότερο με ανθρώπους. Επίσης, αυτό που πραγματικά με άλλαξε είναι η πανδημία. Είχα ένα παιδί που ήταν τριών μηνών. Ήθελα να βγαίνω έξω μαζί του και να του δείχνω πράγματα και ξαφνικά έπρεπε να κλειστούμε στο σπίτι. Εκείνη την περίοδο στερήθηκα τον πατέρα μου, διότι δεν μπορούσα ούτε εγώ να ταξιδέψω ούτε εκείνος.

Τα χρόνια που βρίσκεστε στο επάγγελμα δεχθήκατε άσχημες συμπεριφορές;

Έχω βιώσει άσχημες συμπεριφορές, αλλά τις αφήνω πίσω από τη στιγμή που δεν κατάφεραν να με αλλάξουν. Αυτές οι συμπεριφορές χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους που τις υιοθετούν. Ξέρουμε ότι ο χώρος είναι ανταγωνιστικός και σκληρός. Δεν είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι ο χώρος μας είναι αγγελικά πλασμένος.

Συμμετείχατε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί» στο MEGA. Μια εκπομπή που βρέθηκε στο στόχαστρο...

Ήταν λογικό. Ήταν η διάδοχη κατάσταση της εκπομπής που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος είχε χαράξει τη δική του πορεία στο πρωινό και γενικότερα στην τηλεόραση, και η σύγκριση ήταν μοιραία. To MEGA, για τους δικούς του λόγους τότε, δεν θέλησε να δώσει χρόνο σε μια νέα προσπάθεια. Αυτή είναι μια επιλογή που κάνουν τα κανάλια και ίσως να μην μπορούσε να γίνει διαφορετικά, διότι η τηλεόραση είναι ένα ακριβό σπορ. Εγώ πέρασα καλά στη συγκεκριμένη εκπομπή. Έμαθα πράγματα. Σαφώς έγινα σοφότερη στην αναγνώριση χαρακτήρων και συμπεριφορών. Κρατώ όλες τις εμπειρίες που αποκόμισα από τις δουλειές μου, δεν απορρίπτω καμία. Όλες είχαν να μου δώσουν κάτι.

Τώρα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου, σας τρομάζει, ο ανταγωνισμός;

Κάνουμε μια δουλειά που είναι ούτως ή άλλως ανταγωνιστική. Επίσης, όλα τα κανάλια έχουν χτίσει τις ζώνες τους. Κανένα πρόγραμμα δεν έχει απέναντί του μαύρο. To ACTION24 είναι ένα νέο εγχείρημα. Το καινούργιο πρόγραμμα του σταθμού είναι πλήρως ανανεωμένο και πιστεύει πολύ στην ενημέρωση, πιστεύει τους ανθρώπους του. Εγώ προσωπικά τον ανταγωνισμό τον σέβομαι, τον υπολογίζω και σίγουρα κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, καθώς δείχνουν το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Κάνουμε τηλεόραση όχι για τον εαυτό μας, αλλά για τον κόσμο.

Στο τέλος τι θα θέλατε να πει το κοινό που παρακολούθησε την εκπομπή;

Θα ήθελα να μας έχει εντάξει στη συντροφιά του Σαββατοκύριακου, να έχουμε γίνει επιλογή του, να έχει περάσει μαζί μας όμορφες στιγμές, να έχει μάθει και κάποια πράγματα ενδεχομένως. Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν είμαστε της λογικής ότι επειδή μπήκαμε αργά στον τηλεοπτικό στίβο, έχουμε περιθώριο ή άλλοθι. Εμείς δίνουμε όλη μας την καρδιά σε αυτή την προσπάθεια.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved