Θάλεια Ματίκα: «Ό,τι και να συμβαίνει, ζητάω βοήθεια από τους γύρω μου»
Media

Θάλεια Ματίκα: «Ό,τι και να συμβαίνει, ζητάω βοήθεια από τους γύρω μου»

Η Θάλεια Ματίκα ''άνοιξε'' την καρδιά της και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Η Θάλεια Ματίκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχεδόν ανύπαρκτη σχέση που διατηρεί με την τεχνολογία για την οποία και δηλώνει, με χιούμορ, αναλφάβητη.

«Είμαι αναλφάβητη με την τεχνολογία, δεν ξέρω γιατί. Δεν την πρόλαβα όταν έπρεπε να την προλάβω μάλλον. Έχω κινητό, δεν είμαι… τόσο αλλά και είμαι τόσο τελικά. Δηλαδή όταν άρχισε να υπάρχει αυτή η έκρηξη της τεχνολογίας, επειδή δεν ασχολούμουν ιδιαίτερα και το επάγγελμα μου δεν απαιτεί τεχνολογία, ξαφνικά μπήκαν πολύ τα social media στη ζωή μου. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος της κανονικής επικοινωνίας. Παίρνω τηλέφωνο της φιλενάδες μου, μιλάμε, συναντιόμαστε και τα λέμε από κοντά. Οπότε έχασα το τρένο της τεχνολογίας και μετά δεν ασχολήθηκα για να το ξαναβρω. Οπότε είμαι μια αναλφάβητη που, ότι και να συμβαίνει, ζητάω βοήθεια από τους γύρω μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.

Και πρόσθεσε:«Ότι χρειάζεται για τις παραστάσεις και τις σειρές στα social media δεν τα κάνω εγώ. Έχω βάλει τον Τάσο και προσπαθεί και αυτός γιατί είναι σε καλύτερη μοίρα από μένα. Δεν είναι ότι την παίζει την τεχνολογία στα δάχτυλα αλλά είναι καλύτερος από μένα και όταν φτάνω στο αμήν και τον βρω δίπλα μου, «βοήθησε με σε παρακαλώ πάρα πολύ και κάνε κάτι» του λέω».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved