Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα φεύγει και ο Γιώργης τρελαίνεται
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Η Νίτσα φεύγει και ο Γιώργης τρελαίνεται

Η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» επιστρέφει και πάλι με νέα επεισόδια την Πέμπτη 19 Ιανουάριου.

 

Μετά από διακοπή περίπου δύο εβδομάδων, η σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει» επιστρέφει και πάλι με νέα επεισόδια, αλλά και σε νέες μέρες προβολής.

Ξεχάστε το Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, αφού η σειρά θα παίζεται πλέον Πέμπτη και Παρασκευή την ίδια ώρα, στις 22.40. Έτσι την Πέμπτη 19 Ιανουάριου θα κάνει πρεμιέρα το β' μισό της σειράς και τα όσα θα δείτε σίγουρα θα σας καθηλώσουν.

Μια από τις σημαντικές εξελίξεις είναι η απόφαση της, Νίτσας να φύγει από το Αγρίνιο. Μια απόφαση που θα στενοχωρήσει τον Γιώργη, ο οποίος και θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα: «Όχι, Νιτσάκι μου, όχι! Μη μου το κάνεις αυτό! Γιατί, ρε Νιτσάκι; Γιατί με παρατάς; Δεν μπορεί να φεύγεις έτσι με ελαφρά την καρδία», της λέει και εκείνη παλεύει να κρατηθεί ήρεμη: «Αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνω! Έτσι είμαι εγώ, Γιώργη. Σου το είχα πει, φτερό στον άνεμο, δεν μπορώ τα καλούπια και τη συνήθεια».

Ο Γιώργης επιμένει: «Μαζί μου δεν θα βαρεθείς ποτέ, θα έχεις τον ουρανό με τ’ άστρα, ό,τι αγαπάει η ψυχή σου, σε σέβομαι, σε εκτιμάω, σ' αγαπάω... Μη μ’ αφήνεις, ρε Νιτσάκι μου», την εκλιπαρεί και εκείνη συγκλονίζεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, όμως ξέρει πως το σωστό είναι να φύγει. Παρόλο βέβαια που η καρδιά της πονάει που θα τον αφήσει, καθώς προσπαθεί να κρύβει καλά ακόμα και από τον ίδιο της τον εαυτό πως τρέφει συναισθήματα για εκείνον.

Στο μεταξύ και η κατάσταση ανάμεσα σε Ζέτα και Στρατή δείχνει να είναι τεταμένη, παρόλο που κάνουν προσπάθεια να τα βρουν ξανά. Όμως ένα απρόσμενο περιστατικό θα συνταράξει εκ νέου τη ζωή τους, με τη Ζέτα να αποχωρεί από την πίστα ξαφνικά και τον Στρατή να κατηγορείται για τον φόνο του Βαγγέλη.

Η Μυρτώ ζει τον εφιάλτη στα χέρια του Μίλτου

Η κατάσταση του Μίλτου έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και η κακοποιητική συμπεριφορά που έχει ζήσει σαν παιδί στα χέρια του πατέρα του, σε συνδυασμό με την απαθέστατη στάση της μητέρας του, τον έχουν κάνει να αντιδρά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή βίαια στις γυναίκες. Το επεισόδιο όπου κακοποίησε την ιερόδουλη είχε προκαλέσει σοκ και ο φόβος της μητέρας του για το τι άλλο είναι ικανός να κάνει, ολοένα και μεγαλώνει. Και τελικά οι φόβοι της βγαίνουν αληθινοί. Ένα βράδυ ο Μίλτος πίνει πολύ και πάει στο μαγαζί του Στρατή, όπου εκείνος τον διώχνει ξανά. Το βλέμμα του πέφτει πάνω στη Μυρτώ και τρελαμένος από θυμό και μη έχοντας κανέναν έλεγχο της κατάστασης, αποφασίζει να την κάνει δική του. Έτσι στήνει καρτέρι έξω από το μαγαζί και την ακολουθεί. Εκείνη είναι πληγωμένη ακόμα από τον χωρισμό της με τον Μανωλάκη και κλαίει. Ο Μίλτος βρίσκει την ευκαιρία που περίμενε. Την πλησιάζει τάχα από ενδιαφέρον να δει αν είναι καλά και όταν εκείνη τον αποφεύγει, τότε ο Μίλτος την αρπάζει και τη βιάζει.

Η Μυρτώ είναι ανυπεράσπιστη και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Είναι ένα ράκος! Η ζωή της έχει διαλυθεί! Δεν μπορεί να μιλήσει σε κανέναν καθώς νιώθει ντροπή και μπροστά στον πατέρα της σφίγγει τα δόντια για να κρύψει τον εφιάλτη που βιώνει.

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved