Media

Πρωταγωνίστρια του maestro αποκάλυψε: «Είδα τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στον ύπνο μου»

Gossip-tv Team

Η ηθοποιός μίλησε για το "όνειρο" που είδε με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, η οποία συμμετέχει στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Στούντιο 4.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, λέγοντας πως πριν της γίνει η πρόταση για τη σειρά, τον είδε στον ύπνο της.

«Είναι πολύ ενεργή η ζωή μου στον ύπνο μου. Είμαι από τους ανθρώπους που βλέπουν πολλά όνειρα, που ξυπνάνε και λένε: είδα αυτό και μετά έγινε αυτό και τα λοιπά. Είδα ότι ήταν ο Χριστόφορος, ότι ήμασταν στο σπίτι της γιαγιάς μου στη Δροσοπηγή της Φλώρινας και μέσα στο σπίτι της γιαγιάς μου εγώ έψαχνα τα πράγματά της. Μαζί μου έψαχνε κι ο Χριστόφορος, ο οποίος βρίσκει ένα γράμμα της γιαγιάς μου και αρχίζει να το διαβάζει. Κι εγώ έκλαιγα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Και συμπλήρωσε:«Την ίδια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο, ήταν ο Χριστόφορος και του λέω: αχ σε είδα στον ύπνο μου! Μέχρι τότε είχε τύχει τρεις φορές να βγούμε σε κοινωνικό επίπεδο αλλά μέχρι εκεί.

Μου είπε: θα σου στείλω τα επεισόδια. Λέω μέσα μου: αν αυτό δεν είναι οιωνός, τότε τι είναι; Δεν τον έχω ρωτήσει γιατί διάλεξε εμένα, θέλω να του το ρωτήσω μια μέρα. Πώς του ‘ρθε ρε παιδί μου;».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved