Βάνα Πεφάνη: «Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή»
Media

Βάνα Πεφάνη: «Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή»

Η Βάνα Πεφάνη προχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» σε μία εξομολόγηση για την καριέρα της, και μίλησε για την αποχή από την τηλεόραση και την έντονη αντίδραση του πατέρα της, όταν έμαθε ότι θα γίνει ηθοποιός.

Η ηθοποιός μίλησε για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση.

«Ξεκίνησα πολύ συνειδητά να απέχω από την τηλεόραση, γιατί ερχόμουν από ένα καθημερινό σίριαλ. Κάθε φορά που σχεδιάζω κάτι, με εμένα ο Θεός γελάει πάντα, έχω προγραμματίσει, έχω βγάλει εισιτήρια, έχω σταματήσει…», είπε αρχικά η Βάνα Πεφάνη.

Όσον αφορά στις καταγγελίες σε βάρος ηθοποιών στο θέατρο ανέφερε πως, «αν δεν βγουν δικαστικές αποφάσεις τι να ξεκαθαρίσει το θέατρο; Περιμένουμε… Δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που έχουν κατηγορηθεί, είναι κόκκινη γραμμή.

«Στην πρώτη μου συνεργασία έλεγα, δεν μπορεί να είναι η «μητέρα» μου η Τζένη Καρέζη. Ήμουν πάντα ολιγαρκής και δεν με ενδιέφερε η εικόνα μου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Για την αντίδραση των γονιών της στο να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, αλλά και για τα διάφορα επαγγέλματα που έχει καταπιαστεί, η Βάνα Πεφάνη αποκάλυψε πως, «όταν ήμουν στη σχολή δούλεψα ως τραγουδίστρια σε ρεμπετάδικο, ταξιθέτρια, σε μπαρ και στα φώτα του θέατρου. Ο πατέρας μου αντέδρασε άσχημα, όταν του είπα ότι πέρασα στην υποκριτική, η μητέρα μου με ψυχραιμία».

«Πολύ συχνά σκέφτομαι να τα παρατήσω και πριν 3 εβδομάδες το είπα», παραδέχθηκε κλείνοντας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved