Media

Δάρρα: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της: «Ήταν ο άνθρωπος που με καθόρισε»

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Δάρρα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε συγκινημένη για την μητέρα της, η οποία έχει φύγει από την ζωή και παραμένει στη ζωή της ως ένας άνθρωπος μοναδικός που της έμαθε τα πάντα. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει πολύ μέσα από τις επιτυχίες της και την μαγική φωνή της, που τους συνεπαίρνει όλους.

Η Φωτεινή Δάρρα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Κυριακής 8 Ιανουαρίου 2023 στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική, κάνοντας λόγο για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια μεταξύ πολλών, αναφέρθηκε εκτενώς και στον θάνατο της μητέρας της και με δάκρυα στα μάτια μίλησε για εκείνη, που ήταν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ της.

Η Φωτεινή Δάρρα είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για τη μαμά μου γιατί συγκινούμαι. Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος με καθόρισε. Ήταν ο άνθρωπος που με έμαθε να μην σκύβω το κεφάλι ποτέ, να λέω πάντα τη γνώμη μου, να λέω πάντα την αλήθεια, όσο κόστος κι αν έχει αυτό. Μανούλα, σε ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό που έκανες και γι’ αυτό που με έμαθες! Είναι η μεγαλύτερη απώλεια που είχα στη ζωή μου»

«Ήταν εγκλωβισμένη στο σπίτι, κατάκοιτη, πολλά χρόνια. Γι’ αυτό κι έχω μεγάλη ευαισθησία σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη. Αυτά, θέλω να μείνω εκεί. Να αγαπάμε τους ανθρώπους μας, να αγαπάμε τους άλλους και να το δείχνουμε».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved