Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παρηγορεί τον Πέτρο μετά τον θάνατο της Αγγελικής!
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ παρηγορεί τον Πέτρο μετά τον θάνατο της Αγγελικής!

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος δεν μπορεί να δεχτεί το θάνατο της μητέρας του και τα βάζει με τον Θέμη, ο οποίος λυγίζει και ορκίζεται να βρει και να τιμωρήσει το ένοχο.

Η Ελισάβετ είναι η μόνη μάρτυρας της δολοφονίας και καλείται για κατάθεση στην Πάτρα, όπου έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τον Πέτρο και να τον παρηγορήσει για ό,τι έγινε...

Η Αγγελική πέφτει νεκρή μπροστά στα μάτια των παιδιών της και πλέον τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στη ζωή των Καστρινών... Ο Θέμης, ένας σκληρός άνθρωπος της νύχτας, έρχεται απότομα αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα την οποία δεν αντέχει. Για πρώτη φορά στη ζωή του νιώθει να λυγίζει, αδυνατώντας να συνεχίσει χωρίς τη γυναίκα του δίπλα του. Όσο για τον Πέτρο, ο οποίος σώθηκε την τελευταία στιγμή από τη σφαίρα, αναζητά τον ένοχο και όλα τον οδηγούν στον πατέρα του. Αυτόν θεωρεί ουσιαστικά υπεύθυνο για ό,τι τους συνέβη και σε αυτόν πηγαίνει να ζητήσει εξηγήσεις.

Την ίδια στιγμή η Ελισάβετ, ως μοναδική μάρτυρας της δολοφονίας, καλείται για κατάθεση. Η Πολυξένη, βλέποντας τον Θέμη στα πρόθυρα της κατάρρευσης, φοβάται τις αντιδράσεις του και τον παρακαλεί να συγκρατηθεί και να προσέξει πολύ τις επόμενες κινήσεις του. Εκείνος, όμως, έχει μόνο έναν τρόπο για να απαλύνει τον πόνο του: να αναζητήσει τον άνθρωπο που ευθύνεται για αυτό που συνέβη. Και θα το κάνει, ζητώντας μάλιστα από την Κύρα να τον βοηθήσει.

Οι δυο τους έχουν μια έντονη συζήτηση στο σπίτι μετά την κηδεία της Αγγελικής, η οποία είναι ένα σοκ για όλους. Κανείς δεν μπορεί έκπληξη. Όμως, ξαφνικά, εισβάλλει ο να πιστέψει αυτό που συνέβη και ότι η Αγγελική είναι πια νεκρή και ο καθένας αναζητά παρηγοριά όπως και σε όποιον μπορεί. Για τον Πέτρο, η παρηγοριά αυτή είναι η Ελισάβετ, αφού με την παρουσία της και μόνο καταφέρνει να ανακουφίσει τον τεράστιο πόνο που αισθάνεται. Η Αλεξία, από την άλλη, βρίσκει στήριγμα στον Παναγιώτη, όμως η εμφάνιση του Βίκου την ώρα της τελετής την εξαγριώνει.

Ο Βίκος μπαίνει με όπλο στο μαγαζί του Θέμη

Η Ελισάβετ βρίσκεται στην Πάτρα και εκεί, για πρώτη φορά, περνά χρόνο μαζί με τον Πέτρο. Όμως, ο Γεράσιμος δεν χάνει χρόνο και καταφθάνει με μόνο σκοπό να την πάρει πίσω στο μοναστήρι. Είναι μάλιστα τόσο αποφασισμένος, που κάνει ολόκληρη σκηνή, απαιτώντας να τον ακολουθήσει. Πίσω στο μοναστήρι, η επιστροφή της Αυξεντίας αλλάζει ξανά τις ισορροπίες και οι μοναχές αποφασίζουν να ενημερώσουν την ηγούμενη για τα σχέδια της Κασσιανής.

Ο Θέμης επιστρέφει στο μαγαζί για πρώτη φορά μετά το θάνατο της Αγγελικής και ο Λουκάς τον περιμένει με μια τρυφερή έκπληξη. Όμως ξαφνικά εισβάλλει ο Βίκος, μεθυσμένος και οπλισμένος. Και αυτός αδυνατεί να αποδεχτεί και να διαχειριστεί το χαμό της γυναίκας που αγαπούσε και τα βάζει με όλους για να μη στραφεί ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό. Τώρα, πάνω στην πιο δύσκολη στιγμή του, κάποια από το παρελθόν του μπαίνει ξανά στη ζωή του και αλλάζει ξανά τις ισορροπίες... Όσο για τον Θέμη, λαμβάνει ένα τηλεφώνημα από την ηγουμένη, η οποία θέλει να του μιλήσει για την τελευταία επίσκεψη της Αγγελικής στο μοναστήρι. Καταλαβαίνοντας ότι η γυναίκα του κάτι αναζητούσε στην παρέα των μοναχών, εκείνος αποφασίζει να πάει ξανά στο μοναστήρι για να μάθει περισσότερα...

Η Γιάννα βρίσκει παρηγοριά στον Σαράντο

Ο Λευτέρης ζητά τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία που έγινε στο γραφείο του συμβολαιογράφου, ενώ ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Πάννα να διαγράψει το παρελθόν τους και να κάνουν μαζί μια νέα αρχή. Εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Γιώργο και αυτός από την πλευρά του δεν διστάζει να την απειλήσει. Αναζητώντας ένα στήριγμα, αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο, στον οποίο μιλά πλέον ανοιχτά για το παρελθόν της. Την ίδια στιγμή, ο Σταυρίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση για την εγχείρησή του, ενώ ο δολοφόνος της Αγγελικής αναγκάζεται να πάρει ακραία μέτρα, βλέποντας ότι τόσο ο Θέμης όσο και ο Βίκος τον αναζητούν με μανία.

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ ΤV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved