IQ 160: Έρχεται στις οθόνες μας μία καθαρίστρια… ντετέκτιβ
Media

IQ 160: Έρχεται στις οθόνες μας μία καθαρίστρια… ντετέκτιβ

IQ 160: Μία νέα αστυνομική κομεντί έρχεται στο Star, με πρωταγωνιστές τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή σε δύο ρόλους-έκπληξη.

Δύο από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς τους, που έχουν αφήσει το προσωπικό τους αποτύπωμα με σπουδαίες ερμηνείες στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, επιστρέφουν στην τηλεοπτική μυθοπλασία με μια σειρά που υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και σκηνοθετεί ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Το «ΙΌ. 160» προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη και μέχρι τότε τα γυρίσματα συνεχίζονται εντατικά, προκειμένου να υπάρξει το απαιτούμενο απόθεμα επεισοδίων.

Όσο για την ιστορία; Κεντρική ηρωίδα είναι η Πηνελόπη Μουρίκη, μια χωρισμένη μητέρα με ασυνήθιστα υψηλό δείκτη ευφυΐας, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε αστυνομικό τμήμα. Ένα βράδυ εμπλέκεται άθελά της στην έρευνα ενός εγκλήματος και, με την εξυπνάδα της, συνεισφέρει αποφασιστικά στη διαλεύκανσή του.

Έτσι, ο επικεφαλής αξιωματικός Αργύρης Καλατζής αποφασίζει να τη συμπεριλάβει δοκιμαστικά στην ομάδα του ως σύμβουλο. Και οι δυο μαζί θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες καταστάσεις και θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν μια σειρά σκοτεινών εγκλημάτων. Στην αρχή, βέβαια, η Πηνελόπη με τον εκρηκτικό χαρακτήρα της θα αναστατώσει για τα καλά την ομάδα. Τελικά, όμως, η συμβολή της θα αποδειχτεί πολύτιμη, όχι μόνο στην επίλυση των αστυνομικών υποθέσεων, αλλά και στην ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του team.

Ένα πλούσιο καστ

Η σειρά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, σε ένα συνδυασμό δράσης, αστυνομικού, μυστηρίου και γέλιου. Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, Σμαράγδα Καρύδη (Πηνελόπη Μουρίκη) και Νίκο Κουρή (Αργύρης Καλατζής), στο καστ συναντάμε επίσης τους: Ηλία Μουλά (Γιώργος Βλαστός), Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου (Σοφία Χαριτάκη), Ελίζα Σκολίδη (Δάφνη Φιλιππίδου) και Σωτήρη Δούβρη (Λαυρέντης Γκανάς). Στο ρόλο του Αιμίλιου Παναγούλη θα δούμε τον Τάσο Παλαντζίδη και σε αυτόν της Άσπας Μουρίκη τη Νέλλη Γκίνη. Συμμετέχουν επίσης η Αγγελική Μάρκου (Μαρίνα Μουρίκη) και ο μικρός Φίλιππος Ελευθερόπουλος (Ηλίας Μουρίκης-Γκανάς).

Πηγή: 7 ΜΕΡΕΣ TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved