Ο Παράδεισος των κυριών - Πανάδης: Ο καφετζής δίνει spoiler: «Ο Πασχάλης τα είδε όλα στη ληστεία»
Media

Ο Παράδεισος των κυριών - Πανάδης: Ο καφετζής δίνει spoiler: «Ο Πασχάλης τα είδε όλα στη ληστεία»

Ο παράδεισος των κυριών: Ο πρόσχαρος και αεικίνητος Πασχάλης Μπενετάτος, τον οποίο ερμηνεύει ο Μιχάλης Πανάδης, έχει το καφέ -γαλακτοζαχαροπλαστείο «Το κεντρικόν» απέναντι από τον «Παράδεισο».

Κάνει καθημερινά σκληρό αγώνα για να τα βγάλει πέρα οικονομικά, ξέρει τα πάντα για τους πάντες, αλλά ποτέ δεν κουτσομπολεύει... μπροστά τους.

Ο Θεσσαλονικιός Μιχάλης Πανάδης είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και συνθέτης, με πλούσιο βιογραφικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Στο ρόλο του καταφερτζή και πανέξυπνου Πασχάλη στον «Παράδεισο των Κυριών» κερδίζει τις εντυπώσεις.

- Πώς σκιαγραφείτε το προφίλ του Πασχάλη Μπενετάτου;

«Είναι ένας άνθρωπος αισιόδοξος, καλόκαρδος, φροντιστικός. Με χιούμορ, έξυπνος, επικοινωνιακός, με αδυναμία στο γυναικείο φύλο, την Αθήνα, την καλή ζωή και την οικογένειά του».

- Δίνει αγώνα ζωής για να επιβιώσει η επιχείρησή του;

«Αγωνίζεται σίγουρα για τα προς το ζην, αλλά δεν υπάρχει ο φόβος να χάσει το μαγαζί του, γιατί πάει καλά. Είναι όμως ένας άνθρωπος του μεροκάματου, δεν του περισσεύουν. Υπάρχει μόνιμα η αγωνία της επόμενης μέρας, καθώς το μαγαζί δεν είναι ιδιοκτησία του, αλλά το νοικιάζει, όπως επίσης και το σπίτι όπου ζει με την οικογένειά του».

- Συντηρεί τη χήρα μάνα του και τα αδέλφια του;

«Όλη η οικογένεια εργάζεται. Η Σύρμω δουλεύει κι εκείνη στο καφεζαχαροπλαστείο, ο Μεμάς πλέον συνεργάζεται με τον Πάρη στις μεσιτικές επιχειρήσεις της οικογένειάς του και η Ζαχαρούλα είναι πωλήτρια στον “Παράδεισο”. Οπότε περισσότερο θα έλεγα ότι βοηθάει ο ένας τον άλλον, όπως μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια».

- Λατρεύει την Αθήνα και δεν έχει σκοπό να επιστρέφει στο Περδικάρι;

«Αγαπάει πράγματι τη ζωή στην πόλη. Ήταν ο πρώτος που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον τόπο του και να κυνηγήσει μια καλύτερη ζωή, και ο απώτερος στόχος του είναι να καταφέρει να εισχωρήσει κι αστός στην αστική ζωή και να ανέλθει κοινωνικά και οικονομικά. Νομίζω πως δύσκολα θα εγκατέλειπε τα όνειρά του για να ξαναγυρίσει στο χωριό».

- Με τον αδελφό του, Μεμά, πώς είναι οι σχέσεις τους;

«Ο Πασχάλης λατρεύει την οικογένεια του. Νομίζω ότι, πέρα από τους δεσμούς αίματος, ένα βασικό στοιχείο που ενώνει τόσο δυνατά αστούς τους ανθρώπους είναι το χιούμορ που έχουν όλοι τους, το οποίο τους επιτρέπει να ξορκίζουν τις δυσκολίες και να διασκεδάζουν τις καταστάσεις. Ακόμα και σε στιγμές κρίσης προτιμούν, αντί να συγκρουστούν μετωπικά, να επιστρατεύσουν το χιούμορ κι έτσι όλα γίνονται ή μοιάζουν πιο απλά. Με τον Μεμά έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Είναι συμπληρωματικοί. Ό,τι λείπει από τον έναν, το έχει ο άλλος και ανάστροφα, κι έτσι μαζί μπορούν να αντεπεξέλθουν σε οτιδήποτε προκόψει, είναι ένα δίδυμο».

- Ο Μεμάς ή ο Πασχάλης είναι το καμάρι της μάνας τους;

«Η Σύρμω μοιάζει να έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Μεμά. Έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον Πασχάλη, καθώς είναι κι ο πρώτος από τα παιδιά που αποκόπηκε, οπότε δυσκολότερα του συγχωρεί παρεκτροπές ή ανωριμότητες. Στο βάθος, όμως, λατρεύει εξίσου και τα τρία παιδιά της και συμπεριφέρεται στο σήμερα δεν έχω αλλάξει γνώμη».

- Ποιος είναι ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης;

«Είναι πολύ μεγάλη η λίστα και Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών. Και σίγουρα σε αυτήν έχουν προστεθεί και οι σκηνοθέτες της σειράς μας».

- Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας;

«Χαρτί, πιάνο, σκηνή, νερό και μεταμφίεση». καθένα ανάλογα με το χαρακτήρα του και τις ανάγκες του».

- Την αδελφή τους, Ζαχαρούλα, τελικά, θα την παντρέψουν με προξενιό; Ξέρουμε το γαμπρό;

«Νομίζω ότι κάποια στιγμή σίγουρα θα παντρευτεί και η Ζαχαρούλα. Ωστόσο, με το χαρακτήρα που έχει και την πορεία που έχει ακολουθήσει ως άνθρωπος, από όταν ήρθε στην Αθήνα, πιστεύω ότι πολύ δύσκολα θα δεχτεί να παντρευτεί έναν άνθρωπο που δεν θα είναι επιλογή της».

- Από το καφενείο του μαθαίνει τα πάντα για τους πάντες;

«Θα έλεγα πως ναι. Είτε τα μαθαίνει τυχαία, γιατί τότε τα καφενεία ήταν ακριβώς ένας τόπος μοιράσματος της επικαιρότητας, είτε ασχολείται εκείνος για να τα μάθει, καθώς οι άνθρωποι του “Παραδείσου” είναι οι δικοί του άνθρωποι, αφού, πέρα από την οικογένειά του, οι άνθρωποι που συναναστρέφεται σε καθημερινή βάση είναι αυτοί, οπότε τους νοιάζεται».

- Με την αγαπημένη του Τζένη μοιράζονται τα μυστικά του «Παραδείσου»;

«Με την Τζένη κυρίως προβληματίζονται για το πώς θα διαχειριστούν τη σχέση τους μέσα από τις αναποδιές που προκύπτουν, πώς θα συναντηθούν, πώς θα προχωρήσουν. Και συνήθως δεν έχουν το χρόνο και το χώρο για ιδιωτικές συναντήσεις μεγάλης διάρκειας, ώστε να προλάβουν να μοιραστούν και τέτοιου είδους μυστικά».

- Τελικά, οι δυο τους γίνονται ζευγάρι;

«Μέσα από πολλές ανατροπές και εμπόδια, θα γίνουν».

- Θα καταλήξουν και σε βίον ανθόσπαρτο;

«Ο στόχος είναι αυτός, αλλά μέχρι τότε οι ανατροπές και τα εμπόδια θα εξακολουθήσουν να είναι πολλά και μέχρι στιγμής δεν γνωρίζω ούτε εγώ αν τα εμπόδια θα νικήσουν εκείνους ή εκείνοι τα εμπόδια».

- Όταν γίνεται η ληστεία στον «Παράδεισο», ο Πασχάλης το παίρνει είδηση;

«Όταν γίνεται η ληστεία, ο Πασχάλης βρίσκεται στο μαγαζί του και το ετοιμάζει για να ανοίξει, οπότε βλέπει ακριβώς τι συμβαίνει απέναντι και μάλιστα είναι εκείνος που καλεί και την αστυνομία». - Βλέπει και τον τραυματισμό του Μάρκου; «Είναι αυτόπτης μάρτυρας και στον τραυματισμό του Μάρκου». - Η σχέση του με τον Ντίνο Παπακώστα είναι φιλική; «Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς φιλική, λόγω θέσης και στάτους. Σίγουρα όμως, ο Ντίνος συμπαθεί τον Πασχάλη και ο Πασχάλης τον Ντίνο, δεν είναι μια τυπική σχέση ενός πελάτη και ενός σερβιτόρου».

- Τι καθόρισε την επιλογή σας να γίνετε ηθοποιός;

«Από όταν ανακάλυψα τον κόσμο του θεάτρου, μέσα από μια σειρά συμπτώσεων, εκεί γύρω στην ηλικία των επτά, ήταν μονόδρομος. Σε εκείνη την ηλικία δήλωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, άρχισα να ασχολούμαι με το θέατρο, και μέχρι σήμερα δεν έχω αλλάξει γνώμη». - Ποιος είναι ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης; «Είναι πολύ μεγάλη η λίστα και Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών. Και σίγουρα σε αυτήν έχουν προστεθεί και οι σκηνοθέτες της σειράς μας». - Διαλέξτε πέντε λέξεις που περιγράφουν τον εαυτό σας; «Χαρτί, πιάνο, σκηνή, νερό και μεταμφίεση».

Άγρια σύγκρουση Αμαλίας-Πάρη, λόγω Αποστόλη

Η απόπειρα ληστείας στον «Παράδεισο» έχει απροσδόκητη κατάληξη, ενώ ο Αποστόλης βρίσκεται σε δύσκολη θέση απέναντι στην οικογένειά του. Μέσα στον «Παράδεισο» η ληστεία βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τα πράγματα για τον ληστή δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχει σχεδιάσει, καθώς ο Πασχάλης αντιλαμβάνεται τι γίνεται και ειδοποιεί την αστυνομία. Η Όλγα για πρώτη φορά θα υποψιαστεί ποια μπορεί να είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το κτίριο του καταστήματος και το ρόλο που έχει παίξει ο άντρας της, Αποστολής. Το μέλλον του «Παραδείσου» μοιάζει θαμπό μετά τις εξελίξεις. Όλοι στέκονται δίπλα στον Ντίνο και προσπαθούν, με όποιον τρόπο μπορούν, να τον στηρίξουν. ΝΑΥΑΓΙΑ Ο Χριστόφορος βλέπει πως η απόφασή του να βοηθήσει την Ντέπυ μπορεί να του βγει σε κακό. Το σχέδιο του Ζήση, για να εμποδίσει τον Ντίνο απ' το να αποπληρώσει το χρέος του. δεν πάει όπως το περίμενε. 0 Αποστολής έρχεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του και για ακόμη μια φορά βρίσκεται απολογούμενος στην Όλγα και στον Πάρη. Η Αμαλία φτάνει στα όριά της μετά την αποκάλυψη που της κάνει ο Αποστολής και έρχεται σε σύγκρουση με τον Πάρη.

Πηγή: ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved