Έρωτας φυγάς: Η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία κι έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει
Media

Έρωτας φυγάς: Η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία κι έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (11/1) επεισόδιο.

Ο Στέφανος και η Μαργέτα γλιτώνουν παρά τρίχα τις σφαίρες που έριξε άγνωστος με καραμπίνα. Ο Στέφανος τρέχει να δει ποιος είναι αλλά δεν τον προλαβαίνει. Η Μαργέτα πάει να βρει τον Ιάσονα και τον κατηγορεί πως ήταν οργανωμένο από αυτόν.

Έρχεται στο Κιάρι η μητέρα της Ευγενίας να τη δει και να μιλήσουνε για τον Μάρκο. Η Στέλλα καταφέρνει να κατηγορήσει την Αναστασία κι έτσι η Αλεξάνδρα την απολύει και τη θέση της νταντάς παίρνει η Στέλλα.

Στο αρχοντικό υποδέχονται τον Ιάσονα θριαμβευτικά για την πρώτη νίκη της ομάδας με πρόεδρο τον ίδιο. Ο Στέφανος και ο Νικόλας μαθαίνουν πως τα φρένα του Μάρκου έκοψε ο Παύλος, ο φύλακας που είχε βάρδια εκείνο το βράδυ.

Ο Στέφανος τον απειλεί πώς ή θα του αποκαλύψει ποιος τον έβαλε να το κάνει ή θα τον παραδώσει στην χωροφυλακή.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Στέφανος ρίχνει ευθύνες στους εργάτες του για τη δολιοφθορά στο αμάξι του Μάρκου. Δεν πρέπει ν’ αφήνουν κανέναν να μπαίνει στο σπίτι. Ο Ιάσονας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας. Η Ευγενία συναντιέται με την Αλεξάνδρα. Και αυτή την πείθει πως δεν έχει τίποτε με τον Μάρκο.

Η Ευγενία της λέει χαρούμενη πως το ίδιο της είπε κι ο Μάρκος. Η Αλεξάνδρα πικραίνεται απ’ την απάντηση κι από αντίδραση έρχεται πιο κοντά στον Ιάσονα. Ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα γιατί έχει να της πει κάτι σημαντικό. Μα πριν προλάβει να της το πει κάποιος τους πυροβολεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved