Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος: «Φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος…» - Ξέσπασε η Καινούργιου
Media

Εκτός εαυτού ο Μικρούτσικος: «Φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος…» - Ξέσπασε η Καινούργιου

Χαμός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την έκβαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την σύντροφό του.

Το ζευγάρι συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (10-01) στις δικαστικές αίθουσες για την εκδίκαση της υπόθεσης ωστόσο όπως δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής ο δικηγόρος της μηνύτριας οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, καταλάγιασαν τα πάθη», ανέφερε ενώ από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε πως: «Ξυλοδαρμού σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ. Φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά, εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί».

Μετά την προβολή των δηλώσεων στην εκπομπή τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασαν on air.

«Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου».

«Άρα θεωρείς ότι ο Εμμανουήλ αυτή τη στιγμή μας έχει κοροϊδέψει όλους;», ρώτησε η παρουσιάστρια με τον ίδιο να απαντά καταφατικά. Λίγη ώρα αργότερα αντίστοιχο ξέσπασμα είχε για την υπόθεση και η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πέρασα αυτόφωτο χωρίς χειροπέδες, πήγα στο Α.Τ., έδωσα κατάθεση και μετά πήγα στο νοσοκομείο, όπου έμεινα για επτά ώρες. Έκανα υπέρηχο κι αξονική στην κοιλιά, τις ίδιες εξετάσεις και στο κεφάλι, εξετάστηκα από ΩΡΛ κι οφθαλμίατρο, έκανα ακτινογραφίες θώρακα και περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα. Κατέθεσα κι εγώ μήνυση εναντίον της… Θέλουμε δεν θέλουμε να αποσύρουμε τη μήνυση θα βρεθούμε στα δικαστήρια… Νιώθω τεράστιο θύμα, με εξαπάτησε», είχε πει ο Κωνσταντίνος μεταξύ άλλων μετά τις μηνύσεις

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved