Κλεμμένα Όνειρα:  Ένα συγκινητικό reunion! Ο Σταύρος και ο Άρης θυμούνται άγνωστες ιστορίες
Media

Κλεμμένα Όνειρα: Ένα συγκινητικό reunion! Ο Σταύρος και ο Άρης θυμούνται άγνωστες ιστορίες

Κλεμμένα ΌνειραΈνα συγκινητικό reunion έκαναν οι πρωταγωνιστές, Ορφέας Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Λιάγκος και μίλησαν για άγνωστες ιστορίες της σειράς.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Λάγκος και ο Ορφέας Παπαδόπουλος να έχουν να κάνουν μαζί γύρισμα εδώ και 10 χρόνια, όμως η τελευταία φορά που βρέθηκαν ήταν πέρυσι την Πρωτοχρονιά.

«Κάθε φορά που είχαμε γύρισμα σε αυτόν τον χώρο μου άρεσε πολύ, γιατί άπλα είχες να ξεκουραστείς και να διαβάσεις για τις επόμενες σκηνές», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Λάγκος.

«Ο χώρος αυτός μας έβαζε στο κλίμα του κολλεγίου, είχε κόσμο και πολύ γέλιο. Το ξαναζούσα άνετα», συμπλήρωσε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Λάγκος, πολλές φορές άλλαζε ρούχα πάνω στο σετ γιατί κάνανε πρόβες.

«Πολλές φορές κρατούσαμε για τελική λήψη την λήψη πρόβας που κάναμε, γιατί δεν υπήρχε χρόνος να ξαναγυρίσουμε τη σκηνή», είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος.

Και για τους δύο ηθοποιούς μία σκηνή που τους έχει μείνει χαραγμένη ήταν ο θάνατος της «Φαίης», την οποία υποδύθηκε η Βάσω Λασκαράκη.

«Το πιο δύσκολο για μένα ήταν η απαγωγή μου. Υπήρχε πολύ πίεση, εκδορές και χτυπήματα. Το είχα ζήσει πολύ. Πολύ έντονη σκηνή ήταν η σκηνή με το ρολόι του πάππου που έλεγα ότι το είχε κλέψει ο Σταύρος», είπε ο Ορφέας Παπαδόπουλος και ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης της σειράς, Δημήτρης Αρβανίτης, τον είχε διώξει από τα γυρίσματα γιατί κουρεύτηκε περισσότερο και δεν ήταν ίδιο το μαλλί στις σκηνές.

Θα άλλαζαν κάτι από το τέλος της σειράς; Ο Ορφέας Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως δεν θα πήγαινε στον στρατό για να μην αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη σειρά, ενώ ο Κωνσταντίνος Λάγκος δεν θα άλλαζε τίποτα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved