Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή, η νέα εκπομπή και οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καραβάτου
Media

Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή, η νέα εκπομπή και οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καραβάτου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε η Μαρία Ηλιάκη τόσο για τη νέα της εκπομπή όσο και για την επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου.

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ», είπε και συνέχισε:

«Όταν μου είπαν ότι θα είναι με τον Νικόλα Ράπτη είπα, τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα», συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι θα της πάει πάρα πολύ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δω σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα είναι και τόσα χρόνια στη δουλειά, δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θεωρώ ότι είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Απλά είναι ένα project που δεν το έχει ξανακάνει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτό», είπε σχετικά με το project που αναλαμβάνει η Κατερίνα Καραβάτου.

Στην ερώτηση αν θα αναλάμβανε την παρουσίαση του My Style Rocks; «Εγώ; Αφού θα το παρουσιάσει η Καραβάτου. Θα με βάλει να τσακωθώ και με την Καραβάτου τώρα», είπε με χιούμορ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved