Media

Τσαρούχας: Κάγκελο η Μενεγάκη με το spoiler για τη Γη της Ελιάς - «Είσαι ο πρώτος που το λέει»!

Gossip-tv Team

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τη Γη της Ελιάς, τον ρόλο που υποδύεται και έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σειρά!

Ο τηλεοπτικός Στάθης Καπερνάρος αποκάλυψε στην Ελένη ότι η καθημερινή σειρά θα πάει και τρίτη σεζόν.

Αρχικά τόνισε: «Ο κόσμος σας θέλει μαζί. Πιστεύεις ότι η Βάνα Δημητρίου θα σας αφήσει έτσι; Είναι Γενάρης, θα φτάσουμε τέλος Ιουνίου έτσι; Τόσο καλά θα πρέπει να περνάτε εσείς οι δύο;».

Και συνέχισε ο Πασχάλης: « Έχουμε κι άλλη σεζόν»!

«Άφωνη» η Ελένη με την ανακοίνωσή του, υπογράμμισε: «Αυτό είναι κάτι που το ακούω εκτός τηλεόρασης, αλλά εντός τηλεόρασης είσαι ο πρώτος που μου το λέει. Και μου αρέσει που το ακούω. Δεν μου το έχει πει κάποιος επίσημα.»

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Ναι, έχουμε τρίτη σεζόν»!

Με την Ελένη να αναφέρει: «Έχουμε τρίτη σεζόν! Ορίστε, να το σπόιλερ.»!

Ενώ υπογράμμισε ο ηθοποιός ότι η Ιουλία έχει παρελθόν και η σχέση με τον Στάθη δεν θα κυλήσει ομαλά!

Ερωτώμενος για το τι πιστεύει πως είναι αυτό που έχει καθηλώσει το κοινό στη σειρά απαντά: «Δεν υπάρχει μυστικό, δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για να πει κανείς αυτή είναι η συνταγή και το κάνω. Είναι η Βάνα, ο Αντρέας και ο Κούλης και έχουν φτιάξει μία ομάδα η οποία δουλεύει πάνω στις παραγωγές τους…ξέρεις πως όταν δουλέψεις με αυτούς θα κάνεις κάτι που θα έχει επιτυχία».

Ανέφερε μάλιστα πως ο κόσμος έξω τον αποκαλεί «Στάθη».

Στην ερώτηση για το τι θα απογίνει ο «Κίμωνας» αποκαλύπτει πως θα έχει έναν φρικτό θάνατο και μάλιστα μπροστά στον πατέρα του. «Και από ‘κει κι έπειτα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς χαρακτήρες στη σειρά» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την κόρη του, τη «Βασιλική» αποκάλυψε πως και εκείνη θα βιώσει στεναχώριες στο γάμο της.

Ανέφερε πως σε πολλές σκηνές μαζί με τα «τηλεοπτικά» παιδιά του, έχει συγκινηθεί πραγματικά. «Μ’ αρέσει η σχέση μαζί τους και είναι ένα κομμάτι που το αισθάνθηκα πολύ δικό μου, και όταν είχα τις σκηνές και τις τρυφερές και τις δύσκολες, ειδικά με τον “Στέφανο”, εκεί συγκινήθηκα πραγματικά» συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved