Άγρια γη: Μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη
Media

Άγρια γη: Μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη

Άγρια γη: Στο σημερινό επεισόδιο (11/1), ο Μάνος βγάζει τη Νάντια από το κρατητήριο, πληρώνοντας το ποσό της εγγύησης, γεγονός που προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μιχάλη.

Η Ρένα γίνεται στόχος του Περικλή και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η Όλγα και ο Διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι κι εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα. Και η Όλγα από τη μεριά της, αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του Διοικητή. Αυτό που βρίσκει, της προκαλεί εντύπωση.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κωστής ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία. Παράλληλα όμως, η Ελπίδα νιώθει τύψεις μετά από τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο. Ένα τηλεφώνημα του Άρη και η απάντηση του Στέφανου, γεννούν υποψίες.

Ο Χρήστος ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον Διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ, απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved