Survivor all star: Ράκος ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας – Ξεσπά σε λυγμούς
Media

Survivor all star: Ράκος ο Μαρτίκας μετά την αποχώρηση της Βρισηίδας – Ξεσπά σε λυγμούς

Survivor All Star: H οικειοθελής αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor, τρία 24ωρα μετά την έναρξή του ριάλιτι, άφησε άφωνους τους παίκτες. 

Μετά την αποχώρησή της, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ράκος και ξεσπά σε λυγμούς.

«Βρισηίδα μου ήθελα και εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πάρα πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω» λέει με δάκρυα στα μάτια ο Σπύρος Μαρτίκας.

Στο νέο επεισόδιο οι δυο ομάδες θα δώσουν μάχη για το έπαθλο, ενώ στο τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον παίκτη που αποχωρεί.

Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Περικλής Κονδυλάτος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο του survivor all star

Ο Σπύρος γνώριζε για την κακή ψυχολογία της, όμως πίστευε ότι την είχε καθησυχάσει σε μία κουβέντα που είχαν οι δυο τους λίγες ώρες πριν.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η Βρισηίδα όταν έφευγε, χαιρέτησε τελευταίο τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος της έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο με την όμορφη παίκτρια να του λέει πως τον αγαπάει και πως δεν θέλει να αργήσει να βγει.

Ο Σπύρος αποκάλυψε λίγο αργότερα πως ήταν σε μεγάλο δίλημμα και με τρεμάμενη φωνή τόνισε ότι ήθελε πολύ να την ακολουθήσει όμως είχε δεσμευτεί απέναντι σε κάποια πράγματα που είχε στο μυαλό του όταν ξεκινούσε αυτό το ταξίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved