Survivor all star: Τα πρώτα λόγια της Βρισηίδας μετά την αποχώρησή της - Οι λόγοι που έφυγε
Media

Survivor all star: Τα πρώτα λόγια της Βρισηίδας μετά την αποχώρησή της - Οι λόγοι που έφυγε

Survivor all star: Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και έκανε τις πρώτες δηλώσεις της που προβλήθηκαν στο Πρωινό Μας και αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση και να φύγει μέσα σε τρεις μέρες από τη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο! 

Η Βρισηίδα Ανδριώτου τόνισε: «Το σώμα μου δεν άντεξε γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μού άφησε προβλήματα και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε φυσικοθεραπευτήριο. Φέτος είναι πιο δύσκολα από πέρυσι, δεν είχαμε καθόλου προμήθειες.»!

Και αποκάλυψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στις πρώτες δηλώσεις που έκανε: «Ξυπνούσα με μουδιασμένα πόδια και δεν μπορούσα να περπατήσω. Με έπιασε πάλι το γόνατό μου. Πάω στην τουαλέτα κουτσαίνοντας. Καλύτερα που τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πάρα πολύ. Ήταν δύσκολη απόφαση, δεν ήθελα να αφήσω τον Σπύρο, μου λείπει ήδη πάρα πολύ» και ξέσπασε σε κλάματα!

Και υπογράμμισε: «Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό Μας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved