Ελεάνα Παπαϊωάννου: Βλέπω την εικόνα μου στο Fame Story και δεν έχω καμία σχέση πια
Media

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Βλέπω την εικόνα μου στο Fame Story και δεν έχω καμία σχέση πια

H Ελεάνα Παπαϊωάννου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι πρωινιάτικα για το Fame Story, με αφορμή τη φημολογούμενη επιστροφή του ριάλιτι!

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου τόνισε: «Δεν το γνωρίζω ότι θα επιστρέψει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αν είναι κάτι όμορφο και βοηθάει πραγματικά τα παιδιά που συμμετέχουν, γιατί όχι;» δηλώνει η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ενώ για το ενδεχόμενο να τη δούμε εκεί ως coach η ίδια ξεκαθαρίζει: «Είμαι πολύ προσηλωμένη αυτή τη στιγμή στην πορεία μου. Θα με ενδιέφερε μόνο υπό όρους και συνθήκες».

Όσο για το εάν θα συμμετείχε στο J2US. «Το J2US θα ήταν πιο εύκολο, γιατί είναι πιο κοντά σε αυτό που κάνω και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια. Την έννοια του καθοδογητή την έχω λίγο διαφορετικά στο μυαλό μου. Δε νομίζω ότι έχω τόσο μεγάλη πορεία και τόσο μεγάλη εμπειρία», δηλώνει.

Για τη συμμετοχή της στο πρώτο Fame Story, τόνισε:

«Στα 18 θα το ξανάκανα. Σήμερα δεν θα το ξανάκανα. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ και η διαχείριση δεν ήταν εύκολη. Δεν είμαι έτσι πια. Ήμουν πιο πιτσιρίκα, αθυρόστομη, τότε κάπνιζα, έβλεπα μόνιμα ένα πλάνο με ένα τσιγάρο στο στόμα, σαν να ήθελαν να με δείξουν πραγματικά πολύ αντιπαθή»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved