Άγρια γη: Η Ελπίδα νιώθει τύψεις μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο-Αποκλειστικό sneak preview
Media

Άγρια γη: Η Ελπίδα νιώθει τύψεις μετά τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο-Αποκλειστικό sneak preview

Άγρια γη: Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) βγάζει τη Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς) από το κρατητήριο, πληρώνοντας το ποσό της εγγύησης, γεγονός που προκαλεί απρόβλεπτες συνέπειες τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης).

Η Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) γίνεται στόχος του Περικλή (Π. Καρμάτης) και βρίσκεται σε πραγματικό κίνδυνο. Η Όλγα (Ζ. Δούκα) και ο Διοικητής (Κ. Σόμμερ) καταλήγουν στο κρεβάτι κι εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα (Λ. Ματσάγγου). Και η Όλγα από τη μεριά της, αναθέτει στον Γιώργο (Ο. Τζιόβας) να ελέγξει το παρελθόν του Διοικητή. Αυτό που βρίσκει, της προκαλεί εντύπωση.

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία. Παράλληλα όμως, η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) νιώθει τύψεις μετά από τη βραδιά που πέρασε με τον Στέφανο (Π. Σκαρμέας). Ένα τηλεφώνημα του Άρη (Σ. Μιχαήλ) και η απάντηση του Στέφανου, γεννούν υποψίες.

Ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλά μια συζήτηση με τον Διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους. Εν τω μεταξύ, μια επίσκεψη της Όλγας στη Μυρτώ (Μ. Ζορμπά), απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια για τον Άρη.

Δείτε το απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr από το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγρια γη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved