Ο Νίκος Κοκλώνης επαναφέρει το «Fame story»; - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Ο Νίκος Κοκλώνης επαναφέρει το «Fame story»; - Όλες οι λεπτομέρειες

Ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζει ήδη τον νέο κύκλο του διαγωνισμού τραγουδιού του ALPHA «Just the 2 of Us», που πρόκειται να βγει στον «αέρα» τον επόμενο μήνα, ενώ ταυτόχρονα κάνει «μαγειρέματα» και για άλλα πρότζεκτ.

Ένα απ’ αυτά είναι η επαναφορά του μουσικού τάλεντ σόου «Fame Story», που είχαμε δει πριν από σχεδόν 21 χρόνια στον ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής - παραγωγός έχει εξασφαλίσει ήδη τα δικαιώματά του και θέλει πολύ να το επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση και ειδικό μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Πάντως, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική απόφαση.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο «Fame Story» οι διαγωνιζόμενοι - σπουδαστές έμεναν μέσα στη μουσική ακαδημία για τρεισήμισι μήνες και έκαναν καθημερινά εξαντλητικά μαθήματα με καθηγητές.

Μία φορά την εβδομάδα γινόταν το live, όπου ερμήνευαν ελληνικά και ξένα τραγούδια που τους ανέθεταν, ενώ οι κριτές έβγαζαν άτομα προτεινόμενα και το κοινό ψήφιζε και αποφάσιζε ποιος θα αποχωρήσει.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved