Media

Λουδάρος: Η συνεργασία με την Μαγγίρα στους «Εντιμότατους κερατάδες» και η αποκάλυψη

Gossip-tv Team

Ο Αντώνης Λουδάρος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και θυμήθηκε με την Μπέττυ Μαγγίρα τη συνεργασία τους στη σειρά, «Εντιμότατοι Κερατάδες».

Η Μπέττυ του είπε: «Μετά από χρόνια θέλω να μου πεις, όταν σου είπαν ότι θα παίξεις στους Κερατάδες με τη Μπέττυ Μαγγίρα, που δεν γνωριζόμασταν»!

Με τον Αντώνη Λουδάρο να απαντά: «Δεν την ξέρεις καλά την ιστορία, δεν είναι έτσι ακριβώς. Έχω κάνει συνάντηση και μου λένε: ποια θέλεις να είναι; Λέω: θέλω τη Μαγγίρα. Σου το ορκίζομαι».

Ο ηθοποιός είπε: «Τότε το εκτιμούσαμε όταν το κάναμε; Εγώ το έχω κάπως θολά στο μυαλό μου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε: «Καλά πήγαινε και τότε και μας ζήτησαν από το κανάλι να κάνουμε δεύτερη σεζόν αλλά ο Λουδάρος είχε θέατρο. Δεν μπορούσε να κάνει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, είχε περιοδεία. Είχαμε ταιριάξει τόσο ωραία. Γνωριζόμασταν λίγο από πριν αλλά εκεί… ξεφύγαμε».

Και ο ηθοποιός τόνισε: «Τώρα δεν το ακούνε; Όλος ο κόσμος με ρωτάει: γιατί δεν κάνετε remake τους Κερατάδες; Το ξανάκανα άνετα. Να τους κάνουμε. Τώρα να δεις τι θα φοράω σαν Εύα Κολάση… βινύλ, κόκκινα, μπούστα… θα γίνει χαμός!».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved