Χρήστος Διαμαντούδης: Ο ρόλος στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και η συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ
Media

Χρήστος Διαμαντούδης: Ο ρόλος στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» και η συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο Χρήστος Διαμαντούδης υποδύεται τον Χρήστο στην ψυχολογική σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Ο Χρήστος Διαμαντούδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη δραματική σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος και στο τμήμα θεάτρου του Α.Π.Θ.

Αυτό που απολαμβάνει στα γυρίσματα της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι η όλη εμπειρία γιατί είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά και έχει την τύχη
να είναι με πολύ καλούς συνεργάτες.

«Ίσως να απολαμβάνω λίγο περισσότερο τις στιγμές που είμαστε σε μια αναμονή για την επόμενη σκηνή, που όλο και κάτι ενδιαφέρον θα συζητήσουμε».

Τα κοινά στοιχεία που έχω με τον Χρήστο που υποδύεται είναι: Το ότι ενώ δείχνει και είναι σε κάποια πράγματα σκληρός, είναι παράλληλα και πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος.

Ο αγαπημένος του προορισμός: Ικαρία και Ρώμη. Ανάμεσα σε θάλασσα και βουνό, επιλέγει: Βουνό που να βλέπει θάλασσα, λίμνη, ποτάμι, κτλ. Δεν αποχωρίζεται ποτέ:Ένα βραχιόλι και ένα δαχτυλίδι που είναι πολύ σημαντικά για εκείνον.

Το πιο όμορφο δώρο που του έχουν κάνει: Είναι στιγμές που του έχουν χαρίσει και του χαρίζουν απλόχερα οι δικοί του άνθρωποι. Η αγαπημένη του καθημερινή συνήθεια:«Να αερίζω το υπνοδωμάτιο μου και τα σκεπάσματα, να στρώνω το κρεβάτι μου και να το ψεκάζω με μαλακτικό».

Η αγαπημένη του ταινία είναι:«Ο κύκλος των χαμένων ποιητών», ενώ το αγαπημένο του βιβλίο είναι:«Το όνειρο ενός γελοίου», του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι. Το αγαπημένο του φαγητό είναι Κους κους με κόκκινη
σάλτσα και κοτόπουλο.

Η στιγμή που έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή του ήταν ένας τραυματισμός που είχε στην τρίτη γυμνασίου και τον οδήγησε στο να στραφεί περισσότερο προς τον κόσμο του θεάτρου. Η συμβουλή που δεν θα ξεχάσει ποτέ:«Είναι μια συμβουλή που μου έδωσαν οι γονείς μου. Να κάνω αυτό που λέει η καρδούλα μου».

Δεν συγχωρεί με τίποτα: Την προδοσία.

Φοβάται: Σχεδόν όλα τα έντομα.

Το πρώτο πράγμα που κάνει όταν ξυπνάω: Καφέ.

Τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια είναι:«Προς το
παρόν επικεντρώνομαι στη σειρά, θα ήθελα πολύ και μία θεατρική συνεργασία».

Πηγή: My tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved