Έρωτας φυγάς: Ο Μήτσος πεθαίνει! Η εμπλοκή της Ελπίδας και ο άγριος καυγάς τους
Media

Έρωτας φυγάς: Ο Μήτσος πεθαίνει! Η εμπλοκή της Ελπίδας και ο άγριος καυγάς τους

Έρωτας φυγάς: Ο Μήτσος, ο ετεροθαλής αδελφός της Αλεξάνδρας, βάζει στο στόχαστρο του πλούσιες γυναίκες, με απώτερο σκοπό να τους πουλάει έρωτα και να τους αποσπά υπέρογκα χρηματικά ποσό. Κι αυτό γιατί έχει εθισμό στον τζόγο και χρωστάει χρήματα σε διάφορα κυκλώματα.

Τελευταία, όμως, πολλοί τον θεωρούν νεκρό λόγω της εμπλοκής του σ’ ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως κρύβεται στο σπίτι της Χαράς της φίλης της τελευταίας συντρόφου του, της Ελπίδας. Όπως θα δούμε προσεχώς, η τελευταία ανακαλύπτει ότι ο Μήτσος είναι ζωντανός και μαθαίνει πως κάπου κρύβεται.

Αφού ξεπερνάει το σοκ, καθώς είχε στενοχωρηθεί ιδιαίτερα με τον άδικο χαμό του, προσπαθεί να τον βρει και να πάρει μια πειστική εξήγηση. Η Ελπίδα μοιράζεται την παραπάνω πληροφορία με τη Χαρά, αλλά παρατηρεί μία περίεργη συμπεριφορά από εκείνη. Έτσι, ξεκινά να παρακολουθεί το σπίτι της. Σύντομα, λοιπόν, η Ελπίδα εντοπίζει τον Μήτσο και εισβάλλει στο σπίτι της Χαράς.

Οι δύο γυναίκες καταλήγουν να αντιμετωπίζουν μαζί τον Μήτσο, μέχρι που η Ελπίδα έχει έναν άγριο καβγά μαζί του. Ωστόσο, ο άντρας, σε μια προσπάθεια να αποφύγει μια χειρονομία της, χτυπάει σε ένα αιχμηρό αντικείμενο και πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Η Ελπίδα και η Χαρά παγώνουν.

Λίγα λεπτά μετά, πλησιάζουν προς το μέρος του και διαπιστώνουν ότι έχει πεθάνει. Δεν ξέρουν τι να κάνουν για να μη βρεθούν στη φυλακή για κάτι που ουσιαστικά δεν ευθύνονται, αλλά οφείλεται στην κακιά στιγμή. Έτσι, αποφασίζουν να μην αποκαλύψουν σε κανέναν τι συνέβη και προσπαθούν να βρουν τρόπο να απαλλαγούν από το πτώμα του Μήτσου.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved