Παρθένα Χοροζίδου για Ελένη Καρακάση: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: "είσαι ηλίθι@"»
Media

Παρθένα Χοροζίδου για Ελένη Καρακάση: «Σταματήσαμε την παράσταση, μου λέει: "είσαι ηλίθι@"»

Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν: Καλεσμένη στην εκπομπή της Τζένης Μελιτά και του Φώτη Σεργουλόπουλου ήταν σήμερα η Παρθένα Χοροζίδου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που έχει βιώσει στο θέατρο.

«Έχω πλάκα. Είχα περισσότερη νομίζω. Τώρα μεγαλώνω και γίνομαι κάπως πιο σοβαρή. Δεν θέλω να σοβαρέψω. Έχω γελοίους φίλους και κάπως έτσι διατηρούμαι σε έναν καλό βαθμό βλακείας. Ρε Φώτη, εγώ κρατιόμουν παλιά.

Τώρα δεν κρατιέμαι, δεν μπορώ παιδί μου. Καίγονται τα εγκεφαλικά μου κύτταρα. Προχθές κάτι έγινε, κάτι μου ‘πε ο Καλυβάτσης στη σκηνή με πιο πολλή… χαρά και μου ‘φύγαν τα γελάκια. Λέω: "ντροπή ρε παιδί μου"», είπε αρχικά η Παρθένα Χοροζίδου και συνέχισε:

«Καλά η Καρακάση τι μου έκανε; Πολύ γελοία κοπέλα όμως, φίλη μου κι αυτή. Της λέω κάποια στιγμή μία πολύ ωραία ατάκα, "ε άμα το ‘πε κι ο Φρόιντ" και κοίταξα κάπως ψηλά. Την πιάνουν τα γέλια αλλά λέει τα λόγια της. Στη βραδινή δεν κρατήθηκε. Κοίταξα ακόμα πιο ψηλά και σταματάει και μου λέει: "είσαι ηλίθια"! Σταματήσαμε την παράσταση, λέμε: "χίλια συγγνώμη"».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved