Survivor All Star: Ο Κονδυλάτος ο παίκτης που αποχώρησε! Δάκρυσε φεύγοντας
Media

Survivor All Star: Ο Κονδυλάτος ο παίκτης που αποχώρησε! Δάκρυσε φεύγοντας

Survivor All Star: Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί φέτος από το παιχνίδι!

Πολλοί ήταν οι συμπαίκτες του που θεώρησαν πως είναι από τους πιο αδύναμους παίκτες της μπλε ομάδας η οποία πλέον μετράει την πρώτη απώλεια.

Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση ενώ ακολούθησαν οι υποψηφιότητες του Γιώργου Ασημακόπουλου, του Κώστα Παπαδόπουλου και του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων ήταν αυτός που υπέδειξε το κοινό για αποχώρηση. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα επάθλου φαγητού, ο Περικλής δήλωσε ακμαιότατος και έτοιμος να βάλει τα δυνατά του για την ομάδα του. Δείτε το βίντεο με όσα δήλωνε λίγο πριν τον αγώνα:

Παρ' όλα αυτά, ο κύβος ερρίφθη και ο Περικλής είπε αντίο στους συμπαίκτες του, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Για την ιστορία να πούμε ότι το αποψινό (11/1) έπαθλο φαγητού το κατέκτησαν οι κόκκινοι, καθώς επικράτησαν των Μπλε, οι οποίοι για άλλη μία φορά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν φαγητό για την καλύβα τους αλλά ούτε και ένα γεύμα που θα τούς έδινε λίγη ενέργεια.

Λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, στο Συμβούλιο, ο Περικλής Κονδυλάτος παραδέχτηκε ότι πιστεύει πως εκείνος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει πρώτος από το παιχνίδι καθώς δεν είναι το ίδιο αγαπητός με τους συνυποψηφίους του καθώς στο παρελθόν είχε μείνει λιγότερο από τους υπόλοιπους στο παιχνίδι. Επίσης τόνισε πως πιστεύει ότι δεν είναι το ίδιο δυνατός με εκείνους αγωνιστικά.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved